Horoscop saptamanal Balanta 15-21 Octombrie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (15-21 Octombrie 2016)

Intre 15 si 16 octombrie (pana la ora 18:05′), perioada intensa care le poate activa multe sectoare de viata. Pe 16 octombrie se va produce Luna Plina in Berbec, cu implicarea Soarelui, aflat in prezent in tranzit prin semnul lor natal. Poate fi, de aceea, momentul unor confruntari intense, sonore, radicale, incarcate de ostilitate si pline de exagerari intre soti, parteneri de afaceri, rivali mai vechi, dusmani mai noi.

Horoscop Balanta

Horoscop saptamanal Balanta

Perioada in care unele situatii pot scapa de sub control si evolua haotic, cand procesele pot fi marcate de evenimente care dezechilibreaza strategia implicatilor in apararea lor sau in dovedirea adevarului, cand detaliile scapate din vedere „se razbuna” si rastoarna o intelegere, o negociere, o impacare sperata.

Din dupa-amiaza zilei de 16 octombrie pana pe 18 octombrie, ora 17:30′, unii nativi se pot trezi in fata unor plati mai mari decat le scontau, a unor datorii sau a unor reevaluari. Intre 18 octombrie si 20 octombrie, ora 18:29′, se va manifesta inclinatia de a face mai multa teorie decat e nevoie in chestiunile curente de ordin practic, de a filosofa in loc de a actiona, de a se pierde in speculatii, de a oscila, de a-si pierde timpul intreband, in dreapta si-n stanga, cum ar trebui sa procedeze.

Intre seara zilei de 20 si 21 octombrie, se repun pe tapet fie unele situatii prin care au mai trecut, fie traiesc cu stresul ca acestea se pot repeta. Este vorba de conflicte cu iz public, de critici si contestari ale calitatilor lor profesionale sau ale capacitatii lor de a face fata unei responsabilitati.

Pe de o parte se intaresc in sinea lor, „isi fac curaj”, pe de alta parte nu se pot elibera de stresul unor amintiri sau conjuncturi nefericite prin care au trecut ori care se perpetueaza. Factorul care va complica lucrurile tine de situatiile particulare in care se pot afla rudele nativului care vor introduce conditionari in plus.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro