Horoscop saptamanal Balanta 13 – 19 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (13 – 19 August 2016)

Intre 13 şi 14 august (până la 7 dimineaţa), toate schimburile de idei, opinii, informaţii este complicat atât în plan personal, nativii având un fel abrupt de exprimare care, unora, nu le va fi pe plac, alteori, din varii motive (organice, psihice, emoţionale), ei nu se vor simţi în stare să-şi stăpânească nervii, având ieşiri intempestive.
Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Pentru cei care vor susţine examene şi testări ale cunoştinţelor, acest moment trebuie luat serios pentru că va permite rateuri chiar şi în cazul celor bine pregătiţi. Drumurile, la rândul lor, indiferent de natură şi durată, pot suporta modificări de ultimă oră (devansări, amânări, schimbări de traseu sau de costuri). Aspectele legate de legile în vigoare le pot crea necazuri, complicaţii, punându-i pe nativi în situaţia de a întârzia sau de a lua de la capăt un şir întreg de aprobări şi documente oficiale. Deplasările în interes de serviciu (misiune, delegaţie etc.) vor fi marcate de situaţii presante, dificile, provocate de o comunicare defectuoasă, de o organizare precară sau de impresiile subiective ale celor implicaţi.

Intre a doua parte a zilei de 14 august şi 16 august (până la ora 15), multe din preocupările lor care privesc reorganizarea vieţii personale se vor bloca în detalii create de propria lor incapacitate administrativă precum şi de nehotărârea care îi va împiedica să ia decizii.
Intre după-amiaza zilei de 16 august şi 18 august (până la ora 19:35), ei vor trăi o stare de entuziasm, de cele mai multe ori, nejustificat. 0 exaltare juvenilă se va abate asupra Balanţelor, care vor dori să trăiască în stil adolescentin, liberi de responsabilităţi. Aventuri şi îndrăgostiri fulgerătoare din categoria “săptămânii oarbe”.
Intre seara zilei de 18 august şi 19 august, prioritare vor deveni sau vor continua să fie activităţile din domeniile unde desfăşoară o activitate retribuită. Puternic conflict interior între ceea ce vor, ceea ce cred şi ceea ce se petrece în realitatea înconjurătoare, de natură să-i demobilizeze sau să-i exaspereze.
kalapod.ro