Horoscop saptamanal Balanta 09 – 15 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (09 – 15 Aprilie 2016)

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, nativii isi vor face tot felul de calcule cu privire la bani, la cheltuieli, investitii, profit sau al eventualele „combinatii” pe care le pot face pentru a iesi dintr-un impas financiar. Unele dintre aceste solutii pot fi rezonabile.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie pana pe 12 aprilie dimineata, comunicarea este pusa la incercare de tranzitelele momentului, Balantele ajungand in situatia de a nu putea spune ceea ce stiu, de a nu se putea exprima in concordanta cu adevarul, simtindu-se constranse, amenintate de imprejurari sau autocenzurandu-se pentru a evita o serie de neplaceri ulterioare. Provocarea la dialog, la marturisiri sau la dezvaluiri este mare, dar, ei, prudenti, se vor abtine sa intre in acest joc. Moment mai putin favorabil pentru sustinerea unor examene, unde tracul si inhibitia le pot juca feste unor candidati, in ciuda bunei si realei lor pregatiri. Deplasarile de scurta durata, calatoriile pe distante mici sunt, la randul lor, pandite de tot felul de incidente care, in cel mai bun caz, le pot strica buna dispozitie. In alte variante certuri, conflicte cu reprezentanti unor institutii, sau chiar defectarea masinii ar trebui avute in vedere.

Din a doua parte a zilei de 12 aprilie si pana pe 14 aprilie dimineata, se repun pe tapet premizele functiei care le este contestata sau a celei pe care si-o doresc si care starneste patimi, invidii, rivalitati, controverse, opozitii, contestatii.

Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie, relatiile parteneriale vor fi conflictuale. Dupa cum, este posibil ca unele atacuri la persoana sa fie si mai virulente sau, abia acum, sa aiba vizibilitate. Zile cu grad mare de risc personal, partenerial, procesual, conjugal sau in domeniul afacerilor, asocierilor si contractelor. Luati in calcul evenimentele – surpriza, „blitz-ul” care arunca, dintr-o data, o lumina necrutatoare asupra unor afaceri, parteneri sau aliante.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro