Horoscop saptamanal Balanta 06 – 12 August 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (06 – 12 August 2016)

In ziua de 6 august (pana la ora 20), Balantele se pot confrunta, in continuare, cu stari organice neplacute care sa le afecteze aparatul digestiv si functiile hepatice.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Risc, mai ales pentru cei mici, de a face crize de apendicita mascate de alte simptome care pot conduce spre un diagnostic incert sau inexact. Atentie, de aceea, la toate tulburarile organice resimtite de cei care se afla in excursie sau efectueaza calatorii obositoare.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), nativii se vor simti mai linistiti, mai relaxati, mai impacati, mai echilibrati sufleteste dar molesiti trupeste, ezitand, de aceea, sa se implice in activitati care necesita efort si mobilizare interioara. Vor ramane indiferenti sau nu vor putea raspunde prompt la provocarile relationare care vor veni dinspre familie sau dinspre sot.

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, se pot ivi situatii neplacute (sa ramana fara bani, sa nu poata face o plata importanta sau sa piarda ori sa li se sustraga portmoneul). Intre 11 august, seara, si 12 august perioada efervescenta in privinta drumurilor. Multe dintre aceste deplasari se pot face in mare graba, in chip neprevazut sau pe fondul treburilor care se acumuleaza si care trebuie sa fie rezolvate „pe ultima suta de metri”, inaintea plecarii, dand acestor zile aspectul unei tracasari permanente. Si dialogurile vor fi „incinse” asa ca, putina rezerva, putina abtinere ar fi binevenite pentru a controla fluxul gandurilor, logica ideilor ori legitimitatea exprimarii lor. Astfel, riscul este de a spune vrute si nevrute, mai ales in spatiul „delicat” al locului de munca unde, chiar daca, pe fond, vor avea dreptate, vor fi prost intelesi, starnind dispute inutile. Pentru cei care sustin examene se poate vorbi de o forma fizica buna, nativii rezistand la socul stresului si al emotiilor.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro