Horoscop saptamanal Balanta 02 – 08 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Balanta (02 – 08 Aprilie 2016)

Intre 2 si 3 aprilie, Balantele vor manifesta tendinta de a neglija preocuparile zilnice plictisitoare si sa caute refugiul in divertisment si aventuri.

Horoscop Saptamanal Balanta

Horoscop Saptamanal Balanta

Vor dori sa traiasca intens, sa se lase dusi de provocari iar daca acestea nu vor aparea „de la sine”, vor inventa ceva pentru a-si condimenta existenta.

Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), solicitate vor fi cele doua case ale sanatatii, pe doua directii: prima, legata de fiziologia aparatului digestiv si a functiilor ficatului; a doua, legata de latura psihica, a proceselor mentale, a interioritatii. Impreuna, ele le vor modifica comportamentul fata de medicamente, un regim alimentar, o terapie sau o conduita de viata restrictiva menite sa le permita vindecarea. Marea lor placere va fi sa incalce aceste tratamente, dedandu-se unor excese de viata sau unor indrazneli culinare care sa le dea iluzia sanatatii.

Pentru alte persoane care apartin acestei zodii, situatia la locul de munca poate fi confuz. Dezamagiri, amanari sau decizii contradictorii le pot pune rabdarea la incercare.

Din a doua parte a zilei de 6 aprilie pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), e vremea vigilentei. Poate fi vorba de modificarea unui contract, de incetarea tratativelor pe fondul unor evenimente exterioare. Acelasi tranzit poate impinge unele conflicte spre proces alteori, daca un proces e deja pe rol, el poate inlesni rasturnarea evolutiei procesuale firesti prin retragerea actiunii uneia dintre parti, disparitia sau aparitia unui martor, aparitia unor probe noi, prin accidente sau imbolnaviri ale celor implicati direct (parti, experti, avocati), care vor impune regandirea strategiei de aparare sau de atac. Efectele fazei de Luna Noua vor dura pana in septembrie a.c.

Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, ganduri in vederea unei intelegeri cu privire la conservarea unui bun sau obtinerea unui avantaj material (nu banesc).

Sursa: Horoscop Urania

 

Elefant.ro