Horoscop lunar Balanta Octombrie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Balanta Octombrie 2016

Horoscop lunar Balanta

Horoscop lunar Balanta

Dragoste și viața în doi

Romantismul nu este nota dominantă a lunii octombrie 2016 în viața sentimentală a Balanțelor. Fiindcă Mercur se află în Balanţă, logica este cea care predomină, iar fiindcă Venus, planeta iubirii, se află în casa banilor Balanței, sentimentele par subordonate intereselor practice.

Totuși, octombrie 2016 are un potenţial destul de mare de şansă la nivel general, iar o părticică din această şansă s-ar putea îndrepta şi către viaţa intimă. Nu prea multă, însă, fiindcă Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, formează o conjuncţie cu Pluto şi se află într-o relaţie tensionată cu Uranus, care se află chiar în casa cuplului Balanței.

Combinaţia este intensă, dar disonantă, aşa că ai face bine să lași logica să triumfe şi să te ocupi de aspectele concrete ale căminului, ale familiei, financiare etc., evitând elegant situaţiile conflictuale.

Muncă și venituri

Cu strălucitorul Soare şi cu Jupiter, Marele Benefic, situaţi chiar în Balanță, octombrie 2016 este pentru Balanțe o lună de realizări şi succes.

Beneficiezi de ocazii avantajoase, te impui, te evidenţiezi, eşti la cârmă, ai capacitatea de a-ţi gestiona excelent situaţia profesională. Asta, cu atât mai mult cu cât Soarele este indiciu de eminenţă, iar Jupiter este stăpânul casei muncii Balanței.

Aflat şi el în Balanţă, Mercur te ajută în activităţile intelectuale, în comunicare, calcule, strategii şi negocieri.

Perioada implică însă destul de multe provocări, cel mai probabil legate de rivalităţi, concurenţă, colaborări sau contracte.

Financiar, te descurci foarte bine, dar este recomandat să fii atent la tot ce este legat de locuinţă, sedii şi proprietăţi.

Formă fizică și moral

Eşti în formă: ai multă energie şi stai bine cu moralul. Există însă o tendinţă către excese, care te poate pricopsi cu kilograme în plus, te predispune la imprudenţe, îţi poate accentua o eventuală afecţiune medicală de tip “hiper” sau te poate expune altor riscuri fizice.

Aflându-te într-o perioadă stresantă, nu ţi-e uşor să te controlezi, dar trebuie neapărat să faci un efort.

Sfatul eAstrolog.ro pentru Balanță în octombrie 2016

Relaxează-te, abordează lucrurile metodic şi pe îndelete, în ordinea priorităţilor, fără să te încarci inutil!

Sursa: Horoscop lunar

Dasha