Horoscop lunar Balanta martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Balanta Martie 2016

Horoscop lunar Balanta

Horoscop lunar Balanta

După data de 5 a lunii, aţi putea comunica mai ușor cu colegii de serviciu și chiar să vă faceţi de cap, fără prea multe eforturi. Din 6 încolo, se anunță o perioadă destul de agitată, cu multe drumuri de colo-colo, telefoane și mail-uri claie peste grămadă. Atenție în zilele de 11 și 12 când riscaţi să răstălmăciţi vorbele și faptele colegilor de serviciu sau viceversa ori să comiteți erori.

Din 12 încolo, aţi putea simți fluturași în stomac ori de câte ori vedeţi un anume coleg/ă de muncă. Este posibil, de asemenea, să puneţi pe voi câteva kilograme în plus, deci aveţi grijă. În zilele de 15 și 16 se pot complica lucrurile la serviciu sau în privința sănătății. Din data de 20 până în data de 22, sentimentele pe care le purtați unui coleg/ă de muncă pot duce la un randament scăzut sau află și ceilalți tovarăși de serviciu.

Din 22 încolo, comunicaţi parcă mai eficient cu partenerul de cuplu și/sau afaceri. Începând cu 24 martie, puteți fi ceva mai rezervaţi în declarații și nu se recomandă să mergeţi la interviuri de angajare, să programaţi întâlniri de afaceri, ori să semnaţi contracte. În zilele de 25 și 26, se întrevede o perioadă problematică la locul de muncă sau în ceea ce privește sănătatea.

Sursa: Horoscop lunar

Originals