Horoscop lunar Balanta Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Balanta Mai 2016

Horoscop lunar Balanta

Horoscop lunar Balanta

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Planetele din Taur vor forma trigoane favorabile şi sextile incitante atât cu generosul şi sociabilul Jupiter, cât şi cu intensul şi hotărâtul Pluton – asta înseamnă că toată lumea va avea parte de distracţie. De asemenea, problemele personale şi cele legate de carieră se vor rezolva cu uşurinţă. Dacă luna trecută a trebuit să recurgeţi la tot felul de jonglerii, acum e momentul să reveniţi la normal.

Horoscop Lunar Indragostiţi si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Afectuoasa Venus va petrece o mare parte din lună în Taur, o zodie foarte senzuală, iar acest lucru o va poziţiona în casă a opta, a problemelor intime, până pe 24 mai. Dacă aveţi o relaţie, cu siguranţă că veţi redescoperi flacăra care v-a unit. Dacă sunteţi singuri, veţi avea de făcut câteva alegeri încântătoare. Dar nu vă grăbiţi.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă vă gândiţi să faceţi o investiţie sau să cereţi un împrumut, lucrurile se derulează cu uşurinţă în cazul în care începeţi investigaţiile în jurul datei de 6 mai. Mercur va fi încă în mişcare retrogradă în Taur, zodia cel mai des asociată cu banii, aşa că faceţi-vă temele şi puneţi fundamentul, dar aşteptaţi până la sfârşitul lunii pentru a finaliza înţelegerea.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Jupiter este mare amator de excese. De fapt, cuvintele lui preferate sunt „mult” şi „mai mult”. Pe de altă parte, Saturn este foarte cumpătat şi preferă opţiunea de bază. Acestea fiind zise, ar trebui să ştiţi că cele două planete vor forma o cuadratură iritantă pe 26 mai, predispunând la controverse. Nu lăsaţi pe nimeni să vă intimideze sau să vă grăbească.

Zile favorabile : 16, 19, 20, 30
Zile nefavorabile : 21, 22, 24, 26, 27

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro