Horoscop lunar Balanta Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Balanta Iunie 2016

Horoscop lunar Balanta

Horoscop lunar Balanta

Horoscop Lunar Relaxare şi Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Soarele, Venus şi Mercur vor trece prin Gemeni, o zodie de aer înrudită cu Balanţa. Cele trei planete vor fi poziţionate în casă a noua, a călătoriilor, a studiilor şi a experienţelor noi, aşa că sunt sigură că nu vă veţi plictisi. E posibil ca numărul mare al ofertelor să depăşească posibilitatea de a le onora. Dar, desigur, sunteţi specialişti la jonglat.

Horoscop Lunar Indragostiţi şi prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă sunteţi singuri, situaţia s-ar putea schimba, şi încă foarte curând. Se pare că Venus, planeta guvernatoare, îşi face drum prin Gemeni – o zodie căreia îi place varietatea. Vă puteţi aştepta la o veritabilă paradă de admiratori mai ales în jurul datelor de 6,12 şi 13 iunie. Rezistaţi impulsului de a-l alege imediat pe unul dintre ei. Vă puteţi permite să fiţi pretenţioşi.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Marte se află în acest moment în casă a doua, a banilor şi a finanţelor personale, iar acestei planete îi plac descărcările de adrenalină. Chiar dacă de obicei nu faceţi cumpărături sub imperiul unui impuls de moment, de data asta sunteţi înclinaţi să vă comportaţi în acest fel. Dacă vă permiteţi, nu staţi pe gânduri. Dacă nu, luaţi în considerare opţiuni pe măsura bugetului de care dispuneţi.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna Plină de pe 20 iunie soseşte în condiţiile unui cer plin de energii dificile. Mercur, aflat în Gemeni, se va opune seriosului şi practicului Saturn şi va forma o cuadratură cu visătorul Neptun. Fazele de Lună Plină se referă la puncte culminante, dar dacă nu sunteţi siguri de ceea ce trebuie să faceţi sau v-aţi încurcat în detalii, nu vă grăbiţi.

Zile favorabile 8,12, 13, 25, 26, 27
Zile nefavorabile 1,2, 3, 4, 16, 17, 18

Sursa: Horoscop lunar

Avon