Horoscop lunar Balanta Iulie 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Balanta Iulie 2016

Horoscop lunar Balanta

Horoscop lunar Balanta

Dragoste și viața în doi

Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, și-a reluat mersul direct la sfârșitul lunii precedente, așa că este de așteptat ca în iulie 2016 relațiile sentimentale ale Balanțelor să cunoască o îmbunătățire, viața lor de cuplu să fie mai coerentă și mai satisfăcătoare, iar eforturile comune ale cuplului să dea roade mult mai vizibile.

Modul în care abordezi viața de cuplu în iulie 2016 este destul de pragmatic.
Marte, guvernatorul casei cuplului, se află în casa banilor Balanței, așa încât te uiți la celălalt mai degrabă prin ochelarii cu lentile verzi, decât prin cei cu lentile roz. Sau poate că vă mobilizați împreună pentru rezolvarea unor chestiuni de natură materială.

Pe de altă parte, poziția lui Venus, planeta iubirii, promite Balanțelor șansă în dragoste prin intermediul activităților colective, al evenimentelor sociale și al prietenilor.

Muncă și bani

Iată o lună care promite succes!

În iulie 2016, casa carierei Balanței este traversată pe rând de Venus (până pe 12), de Mercur (până pe 14) și de Soare (până pe 21), ceea ce arată o mobilizare energică, o vizibilitate mărită, o sporire a autorității și o doză bună de noroc. Norocul poate să vină de oriunde, dar se datorează în mare măsură diplomației, bunelor relații sociale și, probabil, susținerii din partea partenerului/partenerei.

Partea a doua a lunii îți aduce popularitate și posibilitatea de a găsi oricând sprijin pentru îndeplinirea proiectelor, ambițiilor sau idealurilor tale.

Pentru Balanțe, toată luna iulie 2016 este favorabilă ascensiunii și promovării în general.

Finanțele cunosc și ele o dinamică pozitivă, iar eforturile tale sunt productive

Formă fizică și moral

În iulie 2016 Balanțele nu trebuie să piardă din vedere sănătatea nicio clipă.

Chiar dacă te simți bine și ai energie, supraveghează-te mereu, du o viață echilibrată și respectă întocmai recomandările medicilor!

Este recomandat să nu riști nimic, fiindcă nodurile lunare și opoziția dintre Jupiter și Neptun, aflate pe axa caselor medicale, te pot dezechilibra în orice moment.

Sursa: Horoscop lunar

kalapod.ro