Horoscop lunar Balanta februarie 2016

Horoscop lunar Balanta

Horoscop lunar Balanta

Din data de 4 până în data de 7, unele probleme care țin de bucătăria internă a cuplului sau chiar părinții voştri s-ar putea amesteca între voi și partener. Dacă nu le ignorați între data de 5 și data de 7, nu numai că treceți peste aceste piedici, dar puteți reuși să vă consolidați relația, fapt care devine vizibil în intervalul de zile 9-11 februarie. Trebuie să vă rezolvați problemele fără a vă spăla rufele murdare în public.

După data de 14 februarie, parcă discutați mai bine cu persoana dragă și/sau copiii, iar persoanele care sunt singure ar putea avea mai mult chef, precum și ocazii de flirt. Începând cu data de 17, atmosfera din cuplu devine mai caldă, reușind chiar să vă apropiaţi mai mult de copii. Persoanele care îşi caută încă jumătatea ar putea cunoaște pe cineva cu totul special.

Acordaţi mai multă atenție treburilor voastre profesionale între data de 27 și data de 29 întrucât sunteţi pasibili de erori. Confuziile s-ar putea strecura și între voi și colegii de serviciu. Se prea poate, de asemenea, să vă dea târcoale stări de disconfort a căror cauză vă scapă. Dacă sunt persistente, poate ar fi cazul să consultați un medic. Nu vă neglijaţi sănătatea!

Sursa: Horoscop lunar Balanta

Avon