Horoscop lunar Balanta August 2016 (horoscop eAstrolog)

Horoscop eAstrolog – Horoscop lunar Balanta August 2016

Horoscop lunar Balanta

Horoscop lunar Balanta

Dragoste și viața în doi

În august 2016, Balanțelor nu le este prea ușor să mențină armonia în viața relațională. Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, este conjunct cu Saturn, o planetă sobră, rigidă și pragmatică. Așadar, adio romantism!

Dacă vrei să iei partea bună a lucrurilor, înhamă-te la muncă alături de pereche, uniți-vă eforturile pentru a realiza ceva împreună – cel mai recomandabil, pentru casă. Ar mai fi favorizate discuțiile calme și serioase pe subiecte importante sau conceperea unor strategii comune pe termen lung.

Venus, planeta iubirii, este și ea într-o poziție defavorabilă Balanțelor, din care nu-ți poate aduce mari satisfacții.

Nu-ți pierde însă speranța: pe 30 august 2016 Venus intră în Balanță, iar luna viitoare va fi mult mai fericita.

Muncă și bani

August 2016 nu este o lună comodă pentru Balanțe în plan profesional. Poți avea dificultăți de concentrare, de focalizare pe scopuri – și poate că nici scopurile nu-ți sunt foarte clare.

Pari a te afla într-o stare de inerție în care mergi pe calea pe care te afli, fără a avea voința sau forța necesare pentru a canaliza lucrurile pe făgașul dorit, pentru a face schimbările necesare sau pentru a te bate să obții ceea ce vrei.

Nu-ți face griji! Curând va veni și timpul tău. De luna viitoare, Balanțele intră treptat într-o nouă etapă, mult mai activă, mai motivată și mai favorabilă. Până atunci, analizează-ți situația, fă bilanțul ultimului an și trage concluziile!

Cu banii este recomandat să fii cumpătat(ă) și calculat(ă), fiindcă august 2016 nu este prea generos.

Formă fizică și moral

Nu ești în cea mai grozavă formă fizică și nici în cea mai roză stare de spirit. În august 2016, imunitatea este scăzută, rezistența este slăbită. Opozițiile planetare de pe axa caselor medicale ale Balanței nu sunt de bun augur, și nici faptul că Mercur se pregătește să retrogradeze într-una dintre aceste case.

Ai mare grijă de tine, odihnește-te și ascultă-ți organismul! Iar daca ți se pare ceva în neregulă, ar fi bine să te duci fără întârziere la medic.

Sursa: Horoscop lunar

Dasha