Horoscop lunar Balanta Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop lunar Balanta Aprilie 2016

Horoscop lunar Balanta

Horoscop lunar Balanta

Horoscop Lunar Relaxare si Distracţii.

Relaxare şi distracţii
Planetele din impulsivă şi incandescenţa zodie a Berbecului vor anima întreaga lună deoarece parcurg casa a şaptea, a parteneriatelor. în afară de o relaţie romantică apărută brusc, vă mai puteţi aştepta la o mulţime de ocazii de a încerca lucruri noi împreună cu prieteni la fel de aprinşi.

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Mercur va conduce parada planetelor prin ultrasenzuala zodie a Taurului, casa a opta, a problemelor intime – evident că veţi avea veşti. în jurul datei de 9 aprilie, Soarele şi Uranus se vor întâlni în casă a şaptea, a parteneriatelor. Să nu fiţi surprinşi dacă vă simţiţi excesiv de atraşi de o persoană pe care n-aţi mai întâlnit-o până acum, dar vi se pare extrem de cunoscută.

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 30 aprilie Venus, planeta guvernatoare, pătrunde în Taur, o zodie faimoasă pentru capacitatea de a atrage banii şi alte resurse. Venus se va afla în casă a opta aproape întreaga lună şi, deoarece acest sector cuprinde resursele comune, împrumuturile şi alte activităţi financiare, lucrurile arată destul de bine pentru portofelul dumneavoastră.

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Venus va forma o cuadratură cu pretenţiosul Pluton pe 19 aprilie, dând naştere unui mic diferend între persoana iubită şi familia dumneavoastră. Din păcate, una dintre părţi sau ambele vor dori să le ţineţi partea – acest lucru este în afara discuţiei, dacă nu chiar imposibil. E momentul să jonglaţi din nou.

Zile favorabile:1,2,3, 18, 29, 30
Zile nefavorabile:6, 9, 19

Sursa: Horoscop lunar

 

Originals