Luna Plina in Sagetator – 22 Mai 2016 ”Cine ridica sabia, de sabie va fi taiat” (horoscop adria)

May 23, 2016

Luna Plina in Sagetator – 22 Mai 2016 ORA 00:15, ORA Romaniei

Luna Plina

Momentul de Luna Plina in Sagetator pune in miscare energii imense declansate de opozitia dintre Luna in Sagetator gradul 1:14 si Soarele in Gemeni gradul 1: 14. Luna Plina este o faza lunara importanta, acuma entitatile solare ( Soarele este o fiinta vie ) sunt intr-un dialog astral cu entitatile lunare care traduc mesajele astrale pentru noi, pamantenii. Luna Plina este un moment al “culesului “, culegem ce am semanat in bine sau in rau, trecutul este analizat, rasplatit sau pedepsit. O Luna Plina este de fapt un aspect de opozitie intre Soare si Luna iar aspectul de opozitie este in acord cu semnul Balantei, aducand dezechilibru prin conflicte sau echilibru prin reconciliere. Reprezinta un obstacol de trecut in raport cu o intalnire, in relatiile noastre fie ca vorbim de relatia cu propria persoana, cu partenerul de viata, cu locul de munca, cu parintii, cu iubirea, cu copiii, etc. Acuma putem vedea acele fatete ale sinelui nostru, ale relatiilor noastre pe care  refuzam sa le vedem, sa le recunoastem pentru a face viata noastra mai linistita si armonioasa.

Luna este cea care  ne ghideaza in fiecare moment, ea este profund conectata la viata noastra pamanteasca si este un traducator cosmic, un animator, un ordonator al influentelor planetare si celeste. Sagetatorul si Gemenii sunt doua semne care vorbesc despre natura mentala a oamenilor, mintea mare trebuie sa lucreze cu mintea mica, altfel apar dezechilibre. Aici, ideile nobile, adevarul, diversitatea, principiile fundamentale ale vietii ( Sagetator) sunt frumoase dar ele trebuie sa devina parte din realitatea zilnica( Gemeni). Ambele semne se pot risipi in mai multe directii iar aceasta Luna Plina poate evidentia acest lucru.

Aerul Gemenilor intretine focul Sagetatorului dar cum focul trebuie tot timpul pazit pentru a nu produce pagube mari, acest aspect de opozitie are nevoie de reconciliere, ajustare, compromisuri. Luna Plina in Sagetator amplifica dorinta de dreptate, adevar, legalitate dar si aventura intelectuala, intelepciune, clarvedere. Acuma “ adevarul “ poate arde cumplit sau poate armoniza, vindeca.
Luna in Sagetator in opozitie cu Soarele in Gemeni activeaza casele X-IV, domenii ce vorbesc despre cariera, vocatie, functii inalte in stat, familie, tara, radacini, parinti. In casa X, Luna Plina in Sagetator este puternica si va pune un accent deosebit pe cariera, statut social, bogatie, valoarea noastra, femei puternice, aplicarea legii. Casa X este legata si de cei care au autoritate asupra noastra, in consecinta, aici ne intalnim cu puterea parintilor, sefi, guvern, presedinte, Dumnezeu. Vocatia este importanta in casa X, ce vrem sa realizam in aceasta lume, aici, cariera, obiectivele profesionale, ambitia si motivatile sufletului intra in joc. Intr-un context mai practic, aici, angajatorii si regulile lor, guvernul, ne influenteaza viata noastra foarte mult.

Aceasta Luna Plina in Sagetator ( puterea adevarului) in casa X, in casa naturala a lui Saturn poate fi un judecator aspru si dur pentru cei care au ajuns “ sus “ nemeritat, este intunericul care aduce in lumina secrete, jocuri ale puterii, mizeria morala. Ambitiile implinite fara prea multa munca dar prin diferite metode neortodoxe sunt vizibile in aceasta perioada, energia acestei lunatii poate “ detrona “ pe cei care isi folosesc puterea personala doar pentru a face rau.
Aceasta Luna Plina in Sagetator pe gradul 1:14 este “ aprinsa, luminata, electrizata” de Soarele in Gemeni si devine pentru Marte retrograd( trecutul este analizat) in Sagetator pe gradul 2  apogeul activitatii lui de detectiv in trecutul aparent ingropat.

Luna Plina in Sagetator in fuziune cu Marte retrograd in Sagetator aduc in lumina dezbateri pe teme grave, cum ar fi dreptul, justitia, religia, aplicarea legii, studii superioare, beneficii prin cunoastere inalta, lucruri ascunse in strainatate, straini, calatorii, tari straine, cariera, sefi, puterea unui sef. Acuma, Marte retrograd in Sagetator este la “ masa” Lunii Pline in Sagetator si devine un moment de sinceritate radicala in tot ce tine de problemele si obstacolele in activitatile profesionale, putere, manuirea puterii. Agresivitatea poate conduce la rivalitati profesionale, la reputatie discutabila. Pozitia sociala construita prin lupte brutale, egoism cinic si situatii critice vor fi subminate din aceleasi motive ( “ cine ridica sabia , de sabie va fi taiat “). Marte retrograd  de mana cu Luna Plina in Sagetator in casa X poate cauza caderi din functii, pierderea puterii personale,  dar si accidente destul de grave, asadar, mare atentie.

Marte ca zeu al razboiului guverneaza pur si simplu utilizarea creativa a puterii noastre. Marte in Sagetator in opozitie cu Soarele in Gemeni reprezinta apogeul miscarii lui aparent retrograde( Marte se afla la mijlocul perioadei de retrogradare) iar in legatura cu Luna Plina in Sagetator si in casa X face dezvaluiri spectaculoase despre lupta pentru putere, justitie, strainatate, femei puternice, parlament, aplicarea legii, minciuna.

Marte retrograd in Sagetator in opozitie cu Soarele in Gemeni amplifica conduita agresiva, discutiile violente, concluziile pripite, ostilitate dusa pana la brutalitate, situatiile periculoase. Tot ceea ce a “ars” mocnit pana acuma, genereaza situatii de ciocniri la nivel inalt, sefi, proiecte profesionale, familie, tara, de aceea, va recomand prudenta, nu faceti focul mai mare decat  trebuie fiindca va puteti “arde profund”.

Sursa si continuarea textului: Luna Plina in Sagetator – horoscop adria

Sursa imagine: pixabay

Originals