Luna Noua in Leu – 02 August ”Si se facu lumina” (Astrologie Renascentista)

August 3, 2016

Lună Nouă în Leu – 02 Iulie 2016 ORA 23:45, ORA României

Luna Noua in Leu

Luna Noua in Leu

Lună Nouă reprezintă un aspect de conjuncție între cele două Luminării în acelasi semn zodiacal ( Soarele acopera Luna ), este o fază a Lunii în care energiile sunt foarte mici, activitățile sunt mult încetinite, în această perioadă pot avea loc fel de fel de perturbări în natură, se poate simți din plin forta pămantului, se poate simti din plin forța naturii.

Marți, 2 august 2016, la ora 23:45, are loc faza de Lună Nouă, cu Soarele și Luna în conjuncție la gradul 10 și 58 de minute în Leu. Ascendentul este în Taur la gradul 4’39”. Cuvinte cheie: autoritate, măiestrie, carismă, admirație, evlavie, prestigiu, idolatrie.

Conjuncția Lună-Soare de pe casa V, o casă co-guvernată de Soare și în care își găsește bucuria Venus, subliniază tema plăcerilor, a jocului, a activităților plăcute, a copiilor și sarcinilor, precum și a proiectelor creative și a riscurilor financiare. Această conjuncție face trigon la Saturn rx din Săgetător de pe casa VII, aproape în casa VIII, și este un indiciu că în următoarele 16 zile vom căuta să ne apropiem de partenerii de lungă durată pe care i-am cam înstrăinat în ultimele luni, și chiar să facem pace cu dușmanii declarați. Poziția lui Saturn, pe cuspida caselor VII-VIII, se traduce printr-o teamă de relațiile apropiate și de cei cu care am avut conflicte serioase.

Marte abia intrat în Săgetător primește și el o rază de Soare și una de Lună și, deși ieșit din semnul agresiv și pătimaș al Scorpionului, nu se poate abține să nu ne instige la certuri prin careul pe care îl face cu Mercur din Fecioară. Temele (recurente de altfel, căci Marte a mai trecut pe aici în prima parte a anului) sunt cuplul, banii, sănătatea, afacerile și, evident, ostilitățile. Cei care au procese pe rol ar face bine să nu se aventureze în declarații amănunțite sau în criticarea părții adverse, iar cei al căror singur interes îl prezintă persoana iubită ori coechipierul din echipa de business ar trebui să nu exagereze nici cu ceea ce spun, nici cu ceea ce fac, dacă vor să aibă o șansă la dialog.

Sursa si continuarea textului:: Luna Noua in Leu – astrologie renascentista de Elisabeta Durica

Vola.ro