Luna Noua in Berbec – 07 Aprilie 2016 (horoscop adria)

April 4, 2016

Horoscop – Luna Noua in Berbec (o7 Aprilie 2016 ora 14 :23, ora Romaniei)

“BLESTEMUL BOGATIEI SAU…..UN AJUTOR PROVIDENTIAL” 

Luna Noua

Luna Noua

“Nu va adunati comori pe pamant, unde molia si rugina le strica si unde furii le sapa si le fura.
Ci adunati-va comori in cer, unde nici molia, nici rugina nu le strica, unde furii nu le sapa si nu le fura.
Caci unde este comoara ta, acolo va fi si inima ta.” Evanghelia dupa Matei

Luna Noua este un moment al renasterii, al noilor inceputuri. Este un moment de echilibru a celor doua energii contrare dar si un moment in care energia necesara schimbarii este iarasi la noi. Acuma mariajul astral are loc in Berbec ( se grabesc mirii) pe gradul 18:04, lumina ( Soarele) se uneste cu intunericul ( Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma  zilei de 7, din orice semn zodiacal.

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. In semnul de foc al Berbecului, un foc grabit, noile inceputuri sunt favorizate prin actiuni directe, inventivitate, incredere personala. Energia de foc a Berbecului ofera optimism, indrazneala, capacitate de a lupta, “ sa mergem inainte” chiar daca momentan pare sa trecem printr-un tunel intunecat. Berbecul stie ca la capatul tunelului exista lumina, deci un indemn cosmic catre speranta, incredere, lupta. Negativ, Berbecul  este impulsiv, insistent, incapatanat iar proverbul  “ graba strica treaba “  pare a fi inventat pentru acest semn de foc nerabdator, grabit si neascultator.

Aceasta Luna Noua in Berbec pe gradul 18:04 activeaza casa IX,o casa  ce ofera ajutor divin pentru proiecte si activitati care ne extind mintea, ne inalta sufletul. Ne putem simti reinnoiti printr-o perspectiva noua asupra vietii noastre, asupra identitatii noastre, asupra societatii in care traim. Cu aceasta Luna Noua in Berbec (foc) intr-o casa IX de foc, se deschide o poarta catre cer prin care  scantei divine sunt trimise asupra noastra pentru cautarea adevarului in tot ce tine de credinta, invatamant superior, cunostinte, religie, filozofii, lege, aplicarea legii, lege divina, strainatate, banii partenerului de viata. Entitatile lunare si cele solare reunite vorbesc tare si in regim de urgenta despre schimbare, transformare, credinta. Acuma, Luna Noua in casa IX ne atinge sufletul prin opinii, teorii, calatorii, studii superioare, credinta, adevar, prin Dumnezeu. Fie ca este vorba de filosofie, psihologie, esoterism, credinta, casa IX ne reaminteste ca am venit aici pe pamant cu un scop divin  iar calatoria noastra trebuie sa continue in acord deplin cu legile divine,.

Aceasta Luna Noua in Berbec face un aspect de careu provocator cu Pluto in Capricorn, un aspect de conjunctie cu Uranus in Berbec si un aspect de trigon benefic cu Saturn retrograd in Sagetator.

Uranus in Berbec este un ton important al acestui moment astral, aduce schimbarea brusca, emotia geniala, revolta impotriva trecutului, ne vindeca frica. Uranus in conjunctie cu Luna Noua in Berbec ne face destul de nervosi, neastamparati, plini de nerabdare, eruptivi, reactionand navalnic. Cand Uranus participa la “ corul astral” nu poti canta ceea ce vrei tu, aici planificarea nu tine si toata lumea este in aceeasi barca. Indiferent de ceea ce vine, nu poate fi controlat. Conflictele in relatii, in parteneriate sunt susceptibile de a deveni adevarate “campuri de lupta “, lipsa de disciplina si emotiile navalnice pot  agrava aceasta lupta.  In acelasi timp, putem vedea mai bine “ fata unei relatii, a unui partener, asociat “  incercand sa ne transformam si sa scapam de dependentele care genereaza inhibitii  si constrangeri. Excesul de independenta ne poate face sa simtim  legaturile obisnuita ca pe niste lanturi ce ne sufoca.

Uranus are un limbaj astrologic asociat cu originalitatea, schimbarile bruste, neasteptate, descoperiri stralucite, idei radicale, este o planeta a intuitiei si a celui de-al saselea simt, pune un accent deosebit pe libertate, individualitate dar aduce si lectii importante in care oamenii trebuie sa invete ce inseamna aceasta libertate pas cu pas. Aceasta Luna Noua nu ofera stabilitate dar ofera in schimb iluminare, cunostinte extrem de profunde prin intermediul intuitiei, nu este o energie prea plina de confort dar este in schimb aducatoare de atitudini noi de gandire, de constiinta, este o energie ce accelereaza viata intr-un mod radical si neprevazut. Un aspect de careu cu Pluto va accentua comportamentele obsesive si de control legate de  munca, colegi, proiecte profesionale, sefi, sanatate, crize existentiale, familie, parinti, casa.

Daca Uranus  in Berbec in fuziune cu Luna Noua in Berbec ne face sa ne revoltam impotriva trecutului, daca Pluto in Capricorn in careu cu Luna Noua ridica miza la “ totul sau nimic”, Saturn retrograd in Sagetator prin aspectul de trigon benefic cu aceasta lunatie ne tine legati de trecut prin tot ce tine de iubire, povesti romantice, copii, munca, partener de viata, asociat, dusman stiut. Intr-un fel, Saturn retrograd este cel care linistete lucrurile acuma, ne spune pe un ton rece dar prietenesc ca lucrurile pot fi rezolvate lent, ordonat si cu mare atentie.

Un Saturn retrograd incetineste ritmul normal al vietii pana la punctul in care experienta devine concentrata, este perioada in care trebuie sa punem lucrurile in ordine in tot ce tine de iubire, copii, distractii, bani, munca, “ a fi in slujba cuiva”, in casnicii, uniuni, aliante. “Pana aici poti merge” , astea sunt limitele tale ne spune Saturn retrograd acuma dar intr-un limbaj binevoitor. O planeta retrograda ne ajuta sa revenim la ziua de ieri, luna trecuta, anul trecut, vieti trecute in scopul de  a rezolva situatiile de viata neterminate sau care au acumulat greseli, taxe karmice.
Un asteroid  “vorbeste” cand  activeaza ( cel mult 1,5 grade) o planeta, un unghi sau  un punct matematic in harta astrologica. Daca planetele sunt ca niste chei principale,  asteroizii sunt cheitele ce ofera tot timpul o cale mai ingusta dar adesea salvatoare pentru mesajul astral.

Sursa si continuarea textului: Luna Noua in Berbec

Sursa foto: Pixabay

Matar.ro