Horoscop saptamanal Gemeni 14 – 20 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Gemeni (14 – 20 Mai 2016)

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), Gemenii vor continua sa faca pe interesantii sau pe autoritarii, ceea ce nu le va fi deloc greu.

Horoscop Saptamanal Gemeni

Horoscop Saptamanal Gemeni

Intre 14 si 16 mai (pana la ora 19:33’), relatiile cu familia, cu sotul sau sotia pot evolua intempestiv, schimbandu-se de la o ora la alta, natura conflictului sau atitudinea celor implicati intr-o disputa. Pe acest fundal astral de nisipuri miscatoare, cel mai intelept este sa nu se ia nimic prea in serios dar sa se contabilizeze cuvinte spuse, intentiile manifestate, pentru ca totusi, ele, in timp, vor reprezenta argumentele altor luari de pozitie. Atentie la cei care abuzeaza de rabdarea dvs., atentie la profitori sau la cei carora le place sa calce in picioare o norma morala, o lege, o traditie etc.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, se identifica premizele unor preocupari practice sau care pot aduce un profit material direct ori indirect. O a doua tendinta poate fi explicata prin efortul Gemenilor de a limita consecintele unor pagube, ale unor aventuri nascute din neseriozitate, naivitate sau lipsa experientei de viata si al caror decont a sosit.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, situatia se complica dar, totodata, se si diversifica: ingrijorari sau chiar spaime legate de viitorul locului de munca, de posibilele schimbari ale veniturilor fixe. Se contureaza, de la caz la caz, situatii delicate, jenante sau penibile provenind din conflicte stupide, din barfe si mici comploturi mentinute artificial de oponenti si rivali. Starea de sanatate poate fi si ea fluctuanta. Raceli aparent inexplicabile, disfunctii ale aparatului urinar sau genital ori al regimului hormonal pot avea multe cauze pe care nu le putem detalia aici, dar care pot altera starea fizica sau psihica pentru 2- 3 zile.

Pe 20 mai dupa-amiaza, Soarele intra in zodia lor si, de atunci, timp de o luna, vor fi protejati si puternici.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha