Horoscop saptamanal Varsator 30 – 06 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (30 – 06 Mai 2016)

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, nativii vor fi in excelenta forma mentala, intelectuala si psihica.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Vor avea vigoare si capacitate sa se exprime personal, original si convingator. Vor atrage, prin vioiciunea spiritului si felul nonsalant, lipsit de prejudecati de a se purta, de a gandi, de a vorbi.

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, se vor reedita fazele prin care au mai trecut, cand au fost obligati de imprejurari sa faca „piruete financiare” si sa gaseasca solutii banesti. Perioada dificila, riscanta in ce priveste relatia cu banii (platile, cheltuieli, incasari). Riscul poate veni si de la prieteni. Intreaga saptamana, ca de altfel, o lunga perioada de timp de acum in acolo, pana la vara, nu sunt indicate asocierile cu prietenii sau implicarea nativilor in demersurile acelora, daca ele pleaca de la o miza imorala, ilegala sau abuziva, pentru ca nu se stie cand si cum vor plati aceia, dar Sagetatorii sigur vor da socoteala, imediat, dupa 1 august 2016.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, perioada de curaj, de asumare a unor declaratii sau posturi publice.

Incepand cu seara zilei de 5 mai si pana la sfarsitul zilei de 6 mai, Luna Noua va lucra asupra casei a IV-a: va sprijini relatiile noi, bazate pe interesul material pur, nedisimulat, va alunga reticentele cu privire la un fel anume de a aborda o problema de familie, cu sau fara beneficii patrimoniale scontate si va genera un nou ciclu de relatii in legatura cu un teren, o instalatie de productie, o casa ce pot fi valorificate prin inchiriere sau uzufruct. Multe dintre initiativele si deciziile puse in aplicare, in acest rastimp, se vor putea renegocia sau definitiva dupa 21 mai a.c., intr-un chip profitabil pentru nativii din Varsator si ele vor dura, in acel cadru, un an, cand, vor surveni modificarile impuse de situatia acelei etape. Momentul astral nu patroneaza instrainarile definitive (vanzarile, testamentele, donatiile) si nici intrarea in posesia unor bani, bunuri sau avantaje care nu li se cuvin de drept.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro