Horoscop saptamanal Varsator 25 – 01 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (25 – 01 Iulie 2016)

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), cuvantul de ordine vor fi banii. Uneori, in dorinta de a gasi cat mai repede o solutie, nativii vor fi tentati sa faca tot felul de manevre fara a fi insa foarte bine documentati cu privire la mecanismul pe care incearca sa-l puna in aplicare si la consecintele lui.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Calea dreapta ar foi mai buna. Alteori, peste Varsatori da cumsecadenia si, facandu-li-se lehamite de tevatura din jurul unei sume, vor face pe generosii si vor renunta la banii ce li se cuvin. Au transat ei, cumva, situatia, dar aceea nu va fi o rezolvare.

Intre 27 iunie dupa-amiaza si 29 iunie (pana la ora 13), atmosfera in care traiesc Varsatorii este incinsa de schimburile de cuvinte dure, de certuri, de iritabilitate, de iesirile socante ale unor preopinenti carora Varsatorii, iuti si ei din fire, le vor da replici pe masura. Acest context astral devine insa unul asociat cu riscurile de tot felul in cazul oricaror deplasari. Atentie marita si prudenta maxima la volan. Verificati starea masinii cu care circulati, nu neglijati reparatiile care trebuiau deja facute, nu plecati la drum cu masini sau soferi necunoscuti, nu va „grozaviti” pe sosea. Aspectul astral este conflictual in cazul examenelor unde situatia se poate da peste cap, in defavoarea candidatului, de la o clipa la alta. Risc de a pierde un examen in imprejurarii neobisnuite.

Intre 29 iunie dupa-amiaza si 1 iulie (pana la ora 15), tendinta fireasca a nativilor este sa-si regaseasca calmul. Aceasta temperanta poate functiona doar in registrul relatiilor de familie.

Pe 30 iunie, Mercur va intra in casa relatiilor de munca unde, timp de doua-trei saptamani, va rascoli o problema baneasca (salarizarea, platile, restantele, negocierile) unde va functiona o eroare de judecata sau de evaluare ori punerea eronata in aplicare a unei dispozitii legale. Verificati, nu acceptati situatia cu resemnare! Probleme de sanatate legate de digestie, metabolism, alimentatie, regim, dieta, medicatie pe fondul unui exces.

Din dupa-amiaza zilei de 1 iulie, asupra Varsatorilor se va abate cheful de relaxare si de distractie.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro