Horoscop saptamanal Varsator 19 – 25 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (19 – 25 Martie 2016)

In afara faptului ca vor fi pusi pe fapte mari, Varsatorii nu vor face ceva deosebit in rastimpul 19 – 20 martie. Vor incerca stratageme, vor provoca intalniri, vor fi activi, se vor lauda, se vor prezenta in laturile spectaculoase ale personalitatii lor si… cam atat.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Intre 21 si 23 martie dimineata, cele doua case ale banilor vor fi puse din greu la incercare iar contextul confuz sau, dupa caz, apasator, se va intensifica cu cat Varsatorii se vor apropia de 25/26 martie cand, cei doi Benefici se vor afla in opozitie si vor crea disonante pe toate palierele pe care le controleaza cele doua case.

Un aspect dificil, care trebuie luat in calcul de catre cei care intentioneaza sa finalizeze un gest cu consecinte materiale, financiare (vanzare, cumparare, testament, partaj, donatie, sponsorizare, imprumut etc.) este acela al legalitatii, al corectitudinii mizei in sine, al demersului sau al modului in care se deruleaza acestea, cu efecte comerciale sau materiale, chiar daca ele sunt consecinta unui gest generos.

Piedicile pot fi de natura juridica, procedurala, materiala propriu-zis, administrativa dar – atentie! – si morala, aspect care pot fi invocat de catre persoanele interesate sau institutiile abilitate, de unde si riscul ca, intregul „dosar” al cauzei, sa fie intors pentru verificari.

Intre 23 martie dimineata si 25 martie, Varsatorii pot trai stari contradictorii pe care, daca nu si le explica prin impactul pe care il are asupra mentalului lor faza de Luna Plina sau eclipsa de Luna, le vor pune pe seama unei afectiuni organice.

Dintr-o anume perspectiva, cele doua evenimente majore, care se vor petrece in ziua de 23 martie, la ora 14, vor rascoli o serie de stari de spirit, culcusite in memoria lor afectiva. O data reactivate, ele pot crea si efecte organice: o enervare, o indispozitie, incapacitatea de a se concentra, de a invata, tulburari tranzitorii de memorie etc.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro