Horoscop saptamanal Varsator 18 – 24 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (18 – 24 Iunie 2016)

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), relatiile cu prietenii vor fi ravasite de un aspect astral puternic care ii va impinge spre fronda, reactii categorice, exagerate, marcate de subiectivism si arbitrar.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Cel mai mult le va placea nativilor sa se contrazica pana in panzele albe, sa puna pariuri, sa-si exprime sonor dezacordul, reactionand disproportionat fata de motiv , cheltuindu-si, astfel, energia in zadar.

In special pe 20 iunie, apropiatii nu ar trebui sa se puna la mintea lor. In afara Lunii Pline din acea zi, care va permite aceasta inflamare, mai e de luat in calcul opozitia Mercur/Saturn care va alimenta imposibilitatea nativilor de a se stapani, de a ceda in orice fel de dialog unde impresiile si convingerile nu sunt la unison. Certuri si schimbari frecvente ale starii de spirit se pot inregistra chiar si fata de cei dragi sau apropiati lor sufleteste. Nu o data, mai ales cei tineri, vor rosti, ca explicatie, celebrul adagio „mi-am schimbat parerea despre tine”.

Din dupa-amiaza zilei de 20 iunie pana pe 22 iunie, acest tumult interior si exterior se va stinge, iar nativii vor fi obligati sa fie atenti cu propria lor persoana. Uneori, ei pot fi doar morocanosi, alteori, se pot simti realmente rau. Aceasta indispozitie se va prelungi pana spre 22 iulie a.c. si ea va fi provocata de proasta functionare a aparatului digestiv, de un metabolism defectuos care le va induce refuzul (aproape nejustificat) al hranei, va accentua capriciile culinare si un fel dezordonat de a manca (la intervale mari de timp, in cantitati dezechilibrate – cand prea mult, cand prea putin).

In cazul copiilor sau al adolescentilor, parintii se vor lupta cu mofturi si incapatanari, al caror substrat va avea, totusi, o explicatie organica, drept care acestia nu trebuie sa fie fortati sa manance. In planul muncii, se va instala, pentru o luna, o perioada, de efort si de obligatii de serviciu plictisitoare, exasperante prin rutina si lipsa de satisfactie.

Intre 23 si 24 iunie, Varsatorii par sa-si revina, fiind – e drept ca, doar pentru doua zile! -, veseli si extrovertiti.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro