Horoscop saptamanal Varsator 16 – 22 ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (16 – 22 ianuarie 2016)

Pe 16 ianuarie, Vărsătorilor o să le placă să facă pe interesanții. Mânați de dorința de a se face remarcați sau de a se emancipa, dacă sunt tineri, ei vor avea tot felul de inițiative, care nu vor fi înțelese ca o dorință firească de a oferi soluții noi ci mai mult ca darul de a complica inutil o situație.

Horoscop saptamanal Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Perioadă critică în ceea ce privește un examen, o audiere, o verificare a cunoștințelor, situații în care nativii vor manifesta tendința de a se grăbi, de a trata un subiect cu superficialitate și, implicit, cu neatenție.

Între 17 și 19 ianuarie dimineața, unii se enervează pe cineva din familie care le pune bețe-n roate într-o chestiune importantă pentru ei ca opțiune de viață. Perioadă în care ambiția de a obține o funcție, o responsabilitate este mare pentru că, în planul lor de viață, acea ipostază reprezintă o etapă pe calea afirmării sau a succesului.

Între 19 și 21 ianuarie după-amiaza, Vărsătorii vor fi inventivi, plini de inspirație și dedicați unor proiecte personale îndrăznețe. Perioadă de mare libertate interioară, de avânt, de curaj când nativii se vor debarasa de acele responsabilități care le apar ca niște bariere în calea evoluției personale.

Pe fondul intrării Soarelui, în ziua de 20 ianuarie, în semnul lor zodiacal, se vor accentua și contradicțiile lor interioare, transformându-i, din niște ființe dornice de afirmare, în niște ființe revoltate.

Între 21 (după-amiaza) și 22 ianuarie, pe unii, condiția fizică îi va obliga să țină cont de limitele trupului, de o fiziologie șubredă, așa încât vor fi obligați să-și tempereze trăirile și reacțiile, să se menajeze și să urmeze un tratament. Din punct de vedere psihic, se vor confrunta cu dorința de a „spune verde-n față” ceva, cuiva, dar și cu imposibilitatea de a-și duce acel impuls la bun sfârșit, fie și numai dintr-o benefică reticență sau un sănătos autocontrol, care le va reprima ieșirile riscante.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro