Horoscop saptamanal Varsator 12 – 18 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (12 – 18 Martie 2016)

Zilele de 12 si 13 martie nu vin cu o incarcatura speciala. Nativii se confrunta, in aceasta saptamana, cu probleme legate de bani, plati, taxe, cumparaturi necesare, achizitii, etc. Li se opun, acestor urgente, tot felul de factori care tin de aspectele legale: aprobari, autorizatii, semnaturi, stampile, verificari etc.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Complicate se pot dovedi si multe dintre tentativele lor de intrare in legalitate cu privire la tranzactii, mosteniri, donatii, care ridica aspecte juridice complicate sau care au nevoie de un timp indelungat pentru a se desfasura, pas cu pas, in chip legal.

Intre 14 si 15 martie, pentru unele persoane nascute in acest semn zodiacal, se poate instaura o justificata – pentru unii -, sau nemotivata pentru altii, stare de bucurie, de jubilatie, de distantare de chestiunile stringente, de fiecare zi, care ii coboara cu picioarele pe pamant, pentru a le aminti ca au indatoriri pe lumea asta. Pe unele le rezolva, pe altele le amana, principalul este ca, pentru moment, in acele zile, nu prea exista factor de constrangere pentru acesti nativi, indiferent de varsta. Da peste ei primavara, nonsalanta, dorinta de evaziune din cotidian precum si placerea adolescentina de a „fenta” prezentul.

Intre 16 si 18 martie dimineata, unii au initiative mai putin inspirate la locul de munca sau aleg solutia proasta intr-un proiect personal din neatentie, din superficialitate, din nerabdare. Nici sanatatea nu e la cote maxime si, cu toate ca nu este vorba de o afectiune anume, ceva in organismul lor nu functioneaza corect. Daca il pot tine, un regim alimentar, nu neaparat un post, ar fi salutar.

Restul zilei de 18 martie va ridica probleme de autoritate sau de demnitate, mai ales in relatiile parteneriale, pe care ei le vor exacerba, din subiectivism. Teatralismul isi va pune amprenta pe comportamentul lor. Prudenta, in relatiile cu prietenii si apropiatii: se contureaza provocari, dispute, factori de dizarmonie care pot evolua periculos.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro