Horoscop saptamanal Varsator 09 – 15 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania РHoroscop Saptamanal Varsator (09 Р15 Aprilie 2016)

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, in mod normal, Varsatorii ar trebui sa fie preocupati de casa, gospodarie, dotari casnice, curatenie, ordine sau un bun plasament al patrimoniului.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie pana pe12 aprilie dimineata, nativii vor fi degajati, dezinvolti, dispusi sa se bucure de viata, preocupati sa se destina, sa se relaxeze. In plan profesional, vor fi avantajati actorii de teatru si film, regizorii si toti cei care lucreaza in cinematografie, televiziune sau, in sens larg, in media. Vor avea intuitie, vor gasi solutii in imprejurari complicate sau vor solutiona in chip inteligent problemele curente care le pun mintea la contributie.

Din a doua parte a zilei de 12 aprilie pana pe 14 aprilie dimineata, nu este obligatoriu, fiind un vorba de un tranzit mai slab ca impact energetic, ca toti nativii sa se simta rau dar, unii, mai sensibili, pot trece prin clipe in care starea lor psihica sa nu fie confortabila: o oboseala, un plictis, un dezinteres, o satietate de rutina etc. La altii, mai ales la copii, acest moment astral se poate transpune prin lipsa poftei de mancare, mofturi, refuzul hranei sau doar al unui aliment, intoleranta fata de medicamente, insomnie. In acelasi rastimp, se poate instala o stare de neliniste sau de revolta in sufletul unor Varsatori, ori de cate ori acestia se vor gandi la soarta lor, vor face bilanturi existentiale sau se vor confrunta de refuzuri si respingeri in cazul in care se vor prezenta la un interviu in vederea obtinerii unui loc de munca.

Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie, nativii vor incerca sa rezolve o chestiune care nu are legatura cu meseria sau profesia pe care o exercita, prin exercitarea autoritatii profesionale, datorate varstei, prestigiului, functiei, notorietatii, adica, un fel ocolit de a se impune sau de a obtine ceva, atunci cand partenerii de dialog se dovedesc neintelegatori, ostili sau necooperanti.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro