Horoscop saptamanal Varsator 06 – 12 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (06 – 12 Februarie 2016)

Pe 6 februarie, Varsatorii le vor parea celor apropiati, mai interiorizati, mai ingandurati, cu mai putin chef de vorba, mai predispusi sa se izoleze, sa citeasca, sa mediteze. Altii s-ar putea confrunta cu dureri osoase, cu probleme reumatismale care le iau cheful de a rade sau de a vorbi, in stilul lor extrovertit.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11), acesti nativi traiesc un moment important pentru existenta lor: faza de Luna Noua in Varsator, este un eveniment care are loc o data pe an si-i transforma, atunci, in niste „eroi si soldati” ai zodiacului.

In aceste zile ei pot sa traiasca intens o serie de evenimente care au un aer inedit, alteori ei pot fi in forma, veseli, optimisti, increzatori, dedicati vietii publice, dornici sa se afirme, sa se exprime, sa-si faca noi cunostinte, sa o ia de la capat, neobositi, neinhibati. Este adevarat ca, din spatiul tranzitului lui actual, Marte, pozitionat in casa a X-a a cerului de nastere al Varsatorilor, nu le ofera nici un sprijin, ci dimpotriva, piedici si incercari. Ba, mai mult, chiar in ziua de 8 februarie, Luna Plina va face o dubla cuadratura cu acest malefic, tragand cortina si dezvaluind, unora, in functie de varsta si locul pe care il au in societate sau de problemele cu care se confrunta in cariera, ceea ce e subred in existenta lor. Asa incat, pentru o alta categorie de nativi, se poate construi spectacolul unei dezvaluiri existentiale ce indica atat prezentul cat si viitorul si de care, daca percep mesajul, este bine sa tina cont.
Intre 9 si 11 februarie (pana la ora12), Varsatorii isi fac sperante legate de bani. Daca, in acest mecanism, prietenii sunt o conditie de realizare a unui venit, atunci au de-a face doar cu o iluzie.
Intre 11 si 12 februarie, nativii se vor manifesta extrem de personal, de insistent, incercand sa-si impuna punctul de vedere oriunde se vor exprima.
Avon