Horoscop saptamanal Varsator 05 – 11 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (05 – 11 Martie 2016)

Nu este semnificativ tranzitul zilei de 5 martie (pana in preajma orei 18:30) pentru acesti nativi pentru ca el se va desfasura pe o casa „ascunsa”, unde sunt mai active procesele mentale, psihice si mai putin cele vizibile ce tin de comportament si actiune.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Totusi persista, de pe 3 martie, cand s-a instalat acest tranzit al Lunii, un soi de plictiseala sau – la limita – de exasperare, in fata aceluiasi tip de provocari cotidiene, care nu se pot rezolva si pe care trebuie sa le suporte ca o pe o pedeapsa. De cele mai multe ori, refuza sa discute cu altii despre ele, incearca sa le minimalizeze, sa le treaca deoparte, in ideea ca va veni o zi cand ei vor fi mai puternici, mai in forta si le vor putea aborda cu mai mult succes.

Intre 5 martie dupa -amiaza si 7 martie, se contureaza un marcaj mare, puternic, pe casa banilor, mai ales a celor proveniti din munca, dintr-o activitate stabila (salarizare). Totusi ipostaza Lunii Noi indica un inceput iar Eclipsa, in sine, nu e de cel bun augur. In cel mai bun caz, ea poate sa provoace deruta, confuzie sau eroare. Dar, in alte situatii, in combinatii nestiute de noi acum si aici, ea poate rezona cu harta nasterii cate unui nativ si sa genereze si alte tipuri de evenimente, cu implicatii ori cu consecinte financiare.

Oricum, nativii trebuie sa fie pregatiti pentru ceea ce se cheama in popor „intorsatura a lucrurilor” care poate lua chipuri diferite, de la caz la caz: ori banii provoaca o masura legala ori o masura legala are consecinte financiare. Blocaj in tranzactii sau in derularea unor acte legale ce privesc intrarea in posesie a unor bunuri (donatii, mosteniri, transferuri, partaje, iesiri din indiviziune etc.).

Intre 10 si 11 martie, dinamica periculoasa, oscilanta sau chiar socanta a tuturor tipurilor de relatii, activitati si decizii in care intervine factorul cuvant, rostire, formulare scrisa, exprimare orala, declaratie, marturisire, luare de cuvant, cu consecinte nebanuite.

Sursa: Horoscop Urania

Vola.ro