Horoscop saptamanal Varsator 02 – 08 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Varsator (02 – 08 Aprilie 2016)

Intre 2 si 3 aprilie, Varsatorii ar trebui sa se simta in largul lor, Luna tranzitandu-le semnul zodiacal natal si dandu-le cele mai placute si utile disponibilitati mentale, sufletesti sau trupesti pentru a gandi, pentru a decide, pentru a se bucura de viata.

Horoscop Saptamanal Varsator

Horoscop Saptamanal Varsator

Moment in care vor fi, nu doar intr-o forma buna generala, ci si unul in care pot trai situatii noi, pot avea parte de surprize si de evenimente neprevazute.

Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), axa banilor rezultati din munca proprie si cei rezultate din relatiile in care pot intra, deopotriva, persoane sau institutii, este bogata in influxuri. Nu toate sunt menite sa rezolve o problema iar daca apar obstacole sau incurcaturi, atunci nativii ar trebui sa observe, cu atentie, contextul in care acestea s-au produs, pentru a vedea exact cine le-a generat: un „prieten” de exemplu, un cunoscut. Poate ca acela nu e de rea credinta, ci doar s-a laudat ca-l poate ajuta pe Varsator intr-o cauza, poate ca Varsatorul insusi a fost naiv si s-a bazat pe el.

Analizati cu obiectivitate anturajul si mediile in care va „invartiti” pentru a vedea de unde vine o problema financiara dar si de cine sa va debarasati, daca acela este incorect sau grupul insusi, prin care va legitimati social sau profesional, opereaza in dezavantajul dvs.

Din a doua parte a zilei de 6 aprilie pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), casa comunicarii este spulberata de vartejul fazei de Luna Noua din Berbec, ceea ce pentru Varsatori, prezinta un potential de risc sporit atunci cand este vorba de dialog, exprimare a ideilor, demonstratie a pregatirii profesionale sau abilitati de comunicare.

Teoretic, deplasarile ar trebui suspendate dar, acest lucru, in contextul unei vieti active, nu este posibil. Este posibil sa le amanati dupa 7 aprilie, sa le restrangeti ca timp de desfasurare si sa le gestionati cu atentie. Conduceti cu grija mare de tot!

Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, preocupari practice, casnice legate de casa si gospodarie, terenuri.

Sursa: Horoscop Urania

Avon