Horoscop saptamanal Taur 30 – 05 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania РHoroscop Saptamanal Taur (30 Р05 Februarie 2016)

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Ziua de 30 ianuarie ii poate face pe unii nativi sa se ocupe de sanatatea lor. Nimic grav, doar mici sacaieli care tin de o trecatoare durere de cap, de o indispozitie de moment.

Starea de spirit evolueaza in salturi pana in dimineata zilei de 31 ianuarie. Pe 31 ianuarie, 1 si 2 februarie (pana la ora 18), nativii din Taur ar trebui sa se inarmeze cu multa rabdare, sa faca efortul de a ramane calmi in fata unor provocari. E o perioada proasta pentru orice tip de discutie lamuritoare, pentru orice initiativa parteneriala, pentru orice negociere.

Nici pentru relatiile matrimoniale contextul astral nu este comod. Si aici se pot inregistra, in functie de varsta, educatie si natura relatiilor deja instalate in cuplu, forme brutale de manifestare a nemultumirii dupa cum, par firesti, pe aceasta trama astrala, crizele de gelozie, iesirile revendicative, certurile iscate aparent din senin dar care in realitate sunt rabufniri pe fondul unor frustrari mai vechi. Si relatiile publice pot suferi de pe urma acestor provocari.

Intre 2 februarie seara si 4 februarie, in cazul unor persoane ce apartin acestei zodii, se pot pune probleme discrete de interes material, se pot gasi argumente si motivatii, mai mult subiective, pentru a cere sau a provoca situatii favorabile in vederea obtinerii unei sume de bani, a unui ajutor material, a unui sprijin de orice fel din partea unor persoane sau institutii.

Din 5 februarie, Taurii se pot prezenta in fata unui auditoriu, pot participa la o dezbatere publica unde doresc sa lase impresia unor oameni cu pregatire temeinica.

Pentru nativii care se confrunta cu probleme legate de munca, cu un plasament prost al capacitatii lor profesionale atunci, acest context astral trebuie privit ca unul predestinat reorientarii in functie de capacitatile reale ale fiecarui individ si nu in functie de iluzii, ambitii sau optiuni hazardate.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha