Horoscop saptamanal Taur 27 – 04 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (27 – 04 Martie 2016)

Prima parte a zilei de 27 februarie nu aduce lucruri bune in planul muncii. Totul le iese pe dos, conflictele par a se tine lant iar exasperarea unora dintre nativi poate atinge limita rabdarii.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Cele mai multe necazuri si surprize vin de la persoanele care le-au fost candva apropiate, de care au fost legate prin relatii de prietenie, de simpatie dar, mai ales, alaturi de care au fost implicate intr-un proiect.  Acum proiectul e praf si pulbere, persoanele fug care-ncotro, fiecare vazandu-si de interesul personal, lasandu-l pe nativul din Taur, singur. Interesant este ca, desi, in mod obisnuit, divergentele pleaca de la bani, de aceasta data, ceea ce ii desparte de o serie de cunoscuti, sunt convingerile, interesele majore, premizele de viata.

Reverberatiile acestui moment, chiar daca de scurta durata, se vor rasfrange, intre 27 februarie dupa-amiaza si 29 februarie, asupra contractelor, intelegerilor si cooperarii sau relatiilor de afaceri ori de cuplu. Prudenta la ce fac, ce spun, ce initiaza sau cum reactioneaza cei care sunt angrenati in desfasurarea unor conflicte cu substrat sau finalitate procesuala.

In afara constrangerilor si situatiilor limita, care se acutizeaza cu cat se inainteaza spre 4 martie, se mai pot declansa dispute inveninate, ori se pot materializa „lucraturi”. Nu va lasati purtati de sentimente si emotii desi, e foarte greu de obtinut calmul si luciditatea in astfel de conditii.

Intre 1 si 3 martie (pana la pranz), un intreg sistem relatii si evenimente care privesc banii, institutiile, strainatatea si apropiatii, intra in criza. Uneori, intervin factori legali, legislativi, alteori intervine factorul uman.

Din a doua parte a zilei de 3 si, apoi, pe 4 martie, Taurii vor face efortul de a se stabiliza afectiv, emotional, de a reveni la ratiune dar, concluziile la care vor ajunge, dupa acest efort de luciditate, nu le vor placea nici lor.

Sursa: Horoscop Urania

Originals