Horoscop saptamanal Taur 26 – 01 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (26 – 01 Aprilie 2016)

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, nativii din zodia Taur se vor confrunta cu ostilitatea manifestata discret sau subtil a unor persoane care, in realitate, nu doresc sa colaboreze sau sa lucreze direct cu ei, care nu le impartasesc ideile, solutiile sau mizele unor initiative; rivalitate fatisa sau „frumos ambalata” in false politeturi.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Stare de antipatie si respingere in relatiile de cuplu. Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), in continuare, dar poate ca mai intens decat in alte dati, ii mobilizeaza o chestiune legata de un beneficiu material sau strict financiar, conditionat de factorul „strainatate”: fie prin relatiile cu strainii, fie prin calatoriile sau activitatile purta desfasurate acasa, cu oameni si institutii de peste hotare.

Pentru o alta categorie de nativi, se poate instala o adevarata „alergatura” pentru obtinerea unor semnaturi, aprobari, apostile etc. in vederea rezolvarii unui aspect de viata ce trebuie sa intre in legalitate sau sa-si urmeze fagasul normal financiar, social, etc. Intre 30 martie seara si 1 aprilie, se instaleaza, prin intermediul influentei unui tranzit astral, o disponibilitate interioara, manifestata la nivelul constiintei, al mentalului, de a se cantona in idei fixe, de a se lega de idei, mize sau interese personale pe care nici nu le pot rezolva, nici nu le pot controla si care le modifica viata intr-o maniera negativa.

Acest fixism, ingaduie unor idei subsidiare sa devina idei-forta ale actualei etape de viata, pentru care nativii se mobilizeaza fara rezerve, desi, la o analiza atenta (de care ei, acum, nu sunt capabili), ar observa ca nu sunt decat niste idei fixe, motivate de ambitii sau frustrari. Uneori, planurile unor nativi sunt motivate de amintirea neplacuta a unei etape de viata, depasite social nu insa si emotional. In popor, acestui comportament, i s-ar spune „chef de rafuiala”.

Sursa: Horoscop Urania

Originals