Horoscop saptamanal Taur 20 – 26 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (20 – 26 Februarie 2016)

Din 20 pana pe 22 februarie (ora 13:25′), disconfortul personal, conturat cu o saptamana in urma, se va accentua, prin tranzitul Lunii prin Leu, care ii va transforma pe Tauri in prizonierii unor contradictii, obligatii, presiuni, insistente, urgente ale lor, ale partenerului de viata, ale partenerilor de proiect si/sau de afaceri cu efect direct asupra posturii lor publice.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Sunt dezavantajati si cei care, prin natura profesiei sau a functiei, vor fi obligati sa se exprime public, sa ia decizii (care vor fi contestate in clipa urmatoare) sau care se vor confrunta cu presiunile partenerilor, oponentilor, dusmanilor, ipostaze periculoase daca miza unui conflict mai vechi a ajuns in justitie sau face obiectul unei anchete.

Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, Taurii vor fi obligati sa asimileze lectia Lunii Pline in Fecioara, semn de Pamant, armonic cu al Taurului. De aici si un pragmatism sau o ingustare a orizontului de asteptare cu privire la relatiile sufletesti si la prieteniile liber alese.

„La ce mi-e buna aceasta relatie?” sau „Ce avantaj am eu de la Cutare?” sunt rationamente care vor functiona brutal, impingandu-i sa respinga sau sa se indeparteze de persoane care, pentru moment, considera ei, le complica viata.

Li se va reprosa egoismul, individualismul iar unele relatii, care „schiopatau” de mult, se pot rupe si prin decizia celeilalte parti de a se desparti de nativ.

Intre 25 si 26 februarie, Taurii vor incerca sa remedieze un conflict intr-o relatie de munca. Ori momentul nu e cel potrivit (26 februarie, in preajma orei 9 dimineata), ori felul in care vor pune ei problema, cert este ca situatia e va complica.

Mai exista si ipoteza ca un nativ sa actioneze la enervare, afland ceva care il „mobilizeaza” atat de tare incat sa nu se poata abtine tentatiei de a-i zice cuiva „vreo doua de sa-l tina minte”.

Sursa: Horoscop Urania

Avon