Horoscop saptamanal Taur 16 – 22 ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (16 – 22 ianuarie 2016)

Pe 16 ianuarie și în noaptea de 17 ianuarie, elementele astrale curente influențează starea de spirit, psihicul, fiziologia organelor localizate la nivelul capului, cu posibile puseuri migrenoase sau crize de nervi.

Horoscop saptamanal Taur

Horoscop saptamanal Taur

Între 17 ianuarie dimineața și 19 ianuarie (până la ora 11:41′) nativi se vor stabiliza atât psihic cât și fizic, fiind în stare să reziste la efortul impus de activitățile curente. Tranzitul acestei perioade nu va fi însă armonic la nivelul relațiilor parteneriale, sector dinspre care le parvin informații alarmante care indică o alterare a relațiilor parteneriale ori sau mesaje provocatoare. Pe această direcție, după 20 ianuarie după-amiaza situația poate deveni și mai încordată, pe fondul intrării Soarelui în Vărsător, în casa a X-a, ceea ce va accentua dimensiunea, importanța sau miza publică și socială a acestor conflicte și neînțelegeri ori chiar atacuri și manevre ascunse.

Între 19 și21 ianuarie dimineața nativi pot discuta despre bani, pot negocia, se pot informa sau pot crea, prin acorduri verbale, situații favorabile pentru a obține venituri a căror legătură cu străinătatea, în indiferent ce formă, poate fi o explicație, dar nu și o condiție necesară. Mai accentuat este însă cadrul oficial în contextul cărora se poartă discuțiile sau se construiește mecanismul de a obține aceste resurse materiale.

Între 21 ianuarie după-amiaza și 22 ianuarie, Taurii „se țin bine”, rezistând la atacuri, critici, presiuni care se exercită asupra lor, mai ales într-un context ce are legătură cu ideile și convingerile lor sociale, politice, religioase, morale etc.

Din 20 ianuarie, Soarele va ridica nivelul și miza a evenimentelor care privesc viața publică, meseria, imaginea, succesul, promovările. Doar că partenerii, care ar fi o condiție a acestui succes, îl trag în jos pe Taur sau fac jocuri ascunse în detrimentul lui.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro