Horoscop saptamanal Taur 13 – 19 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (13 – 19 Februarie 2016)

Pe 13 februarie, cei care s-au nascut in zodia Taur isi vor face curaj si vor hotari sa atace frontal un domeniu de viata sau activitate.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Acest proces interior va fi consecinta unei furii interioare declansate de un eveniment, de o informatie, de un dialog, de o decizie care vizeaza munca sau parteneriatul. Aceasta furie ii va face sa renunte la reticentele care i-au oprit, in ultimul timp, sa treaca la actiune.

Acum, vor „lua Turul de coarne” dar „acela” nu vor fi ei. Din dupa-amiaza zilei de 13 februarie (dupa ora 14) si pana pe 15 februarie (ora 17), nu-i intereseaza decat propria persoana si modalitatile prin care sa se puna mai bine in valoare, sa speculeze un eveniment in avantajul personal doar ca, aceasta dorinta nu este tocmai usor de pus in aplicare pentru ca, pe fond, intervin elemente astrale care ii vor obliga sa faca fata unor discutii ciudate, vor trebui sa dea explicatii (daca sunt in cunostinta de cauza) sau sa se pronunte cu privire la oameni si fapte (cel mai adesea partenerii lor de viata, de afaceri, de proiect comun etc.), ceea ce nu le va face deloc placere pentru ca ar putea fi vorba de situatii neplacute, jenante, stingheritoare.

Situatia se complica, o data cu ziua de 17 februarie dimineata, cand, tot in casa a X-a, alaturi de Mercur, in Varsator va intra si Venus. Cele doua planete vor pune premizele unor „tulburari” ce pot dura pana in primele zile ale lunii august a.c.

Intre 15 februarie (dupa ora 17) si 17 februarie, unii pot pura discutii legate de drepturile banesti cuvenite lor fara prea mare succes pentru ca ori situatia e deja incurcata, ori tentativa lor de negociere complica situatia si mai mult.

Intre 18 si 19 februarie, Taurii vor fi „scumpi la vorba”, mocnind suparari numai de ei stiute si revolte inabusite.

Incepand cu 19 februarie, Soarele le va tranzita casa prietenilor liber alesi, alimentand o serie de iluzii in legatura cu unele persoane.

Sursa: Horoscop Urania

Avon