Horoscop saptamanal Taur 12 – 18 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (12 – 18 Martie 2016)

Pe 12 si 13 martie, nativii apartinand acestei zodii isi vor potrivi pasii dupa ritmul evenimentelor, intr-un chip judicios, fara emotii, fara stres, cu calm si eficienta. Unii pot reveni chiar la forma fizica buna de altadata.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Intre 14 si 15 martie, la ordinea zilei sunt discutiile pe teme de bani si/sau afaceri. Sunt mai mult niste punti relationale, niste tatonari ale unui posibil partener ori in vederea unei prezumptive asocieri profitabile din care componenta strainatatii nu lipseste. Aceste sau planuri pun in fata unora ipoteza unei deplasari din tara ori a unei relatii de afaceri la distanta, insuficient consolidata in prezent, pentru a le da siguranta sa treaca la fapte. Calculele lor sunt mai mult niste exercitii de gandire si razgandire pentru ca, in acest proces interior de limpezire a intentiilor, intra destul de multi factori aleatorii care vin dinspre copii, dinspre relatiile sentimentele ori dinspre cunoscuti si prieteni.

Cel mai mult, le greveaza intentiile, relatiile libere de constrangeri, bazate pe simpatii si interese comune, specifice casei a XI-a care continua sa fie locuita de mai multe planete ce tranziteaza zodia Pestilor si in care, pe 12 martie, isi va face intrarea planeta Venus. Pana pe 5 aprilie, ea le va oferi mici momente de speranta sau satisfactie, etape agreabile care nu trebuie exagerate nici in forma, nici in continutul lor, pentru ca au o valoare de moment si atata tot.

Intre 16 si 18 martie dimineata, Taurii vor fi scumpi la vorba si vor deveni banuitori, predispusi sa verifice totul si sa nu creada pe nimeni ba chiar sa devina ostili si iritati fata de orice sugestie care li se ofera.

Pe 18 martie, dupa ora 9 dimineata, pe Tauri ii va incerca un foc la inima a carei sursa este o chestiune de familie care ii face sa se „inflameze” ori de cate ori motivul respectiv le revine in minte tocmai pentru ca nu-l pot rezolva.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro