Horoscop saptamanal Taur 09 – 15 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Taur (09 – 15 Aprilie 2016)

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, intreaga fiinta a acestor nativi functioneaza bine. Mintea lor este concentrata pe problemele practice, au metoda, rabdare si eficienta.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Dorinta lor este sa puna la punct toate aspectele marunte din viata lor, pentru a se dedica in liniste, neintrerupti si netulburati de aspectele mai importante care-i cheama la datorie.

Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie si pana pe 12 aprilie dimineata, dorinta Taurilor se va indrepta spre chestiunile de principiu: intreaba, se documenteaza, consulta specialisti, acumuleaza informatiile necesare pentru a se lamuri cum sa procedeze inainte sa ia o decizie in care, miza principala sunt, fie banii investiti, cheltuiti sau „riscati”, fie castigul final.

Din a doua parte a zilei de 12 aprilie si pana pe 14 aprilie, nativii vor fi mai putin exuberanti, vor avea mai putin chef de discutii, se vor manifesta ca niste persoane tacute, discrete, dornice mai degraba sa ramana singure, pentru cateva ore, doar cu gandurile si preocuparile lor. Intarzieri sau blocaje daca este vorba de o deplasare scurta. Calatoriile legate de specificul muncii nu vor putea fi evitate; de aceea, Taurii trebuie sa verifice totul pentru a nu se confrunta cu nereguli mici care genereaza complicatii mari.

Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie, Taurii vor avea tendinta „sa faca pe sefii” in familie. Perfectionisti, chitibusari si autoritari ei vor impune un nivel atat de ridicat al exigentelor incat, evident, nu toata lumea din familie, va fi la inaltimea exigentelor. Perioada asociata cu evenimente neplacute la locul de munca sau intr-un context in care Taurii activeaza. Acestia, daca se vor confrunta cu sicane si lucraturi, vor avea reactii bruste. Perioada, cu o marja de toleranta de 1- 2 zile, in minus sau in plus, este delicata si pentru sanatate, mai ales pentru cei care au afectiuni anterioare legate de organele localizate in zona capului.

Sursa: Horoscop Urania

Avon