Horoscop saptamanal Taur 06 – 12 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal TaurĀ (06 – 12 Februarie 2016)

Ziua de 6 februarie le poate da unor nativi tendinta de a se gandi la motivatia interioara pentru faptele sau optiunile lor din trecut care, acum, trebuie sa fie corectate, prin noi decizii.

Horoscop Saptamanal Taur

Horoscop Saptamanal Taur

Le poate trece prin minte cate o solutie interesanta, demna de a fi pusa in practica dar, pentru care nu au energia sau convingerea necesara pentru a o pune in practica, isi vor pierde timpul consultandu-se cu unii si cu altii pentru a gasiĀ argumentele necesare consolidarii directiei vizate.

Alte persoane pot primi vesti cu caracter administrativ in legatura cu un proiect ce priveste strainatatea, oameni si institutii la distanta de locul in care traiesc. Acestea presupun comunicarea unor termene sau conditii materiale (acte necesare, demersuri oficiale, documentatii) ce trebuie rezolvate pentru a fi acceptati intr-un context profesional sau de perfectionare personala prin invatatura, studiu, practica etc.

Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11 dimineata), in prim-planul atentiei lor vor fi premizele socio-profesionale. Luna Noua in Varsator, prin relatiile proaste pe care le va crea cu Marte, va radicaliza o serie de demersuri: unele initiative vor fi stavilite prin conditii exterioare proiectului, greu de solutionat, prin opozitia unor superiori, prin viciile unui parteneriat sau ale unei colaborari care isi dezvaluie, acum, riscurile.

Intre 9 februarie (dupa ora 11) si 11 februarie (pana la pranz), Taurii ar dori sa se intalneasca cu prietenii ca sa gaseasca o impacare sufleteasca dar aceasta tendinta interioara este risipita de reticentele personale, de frica de a nu se afla prea multe despre ei, de o jena financiara sau chiar de sentimentele contradictorii resimtite fata de acele persoane.

Pe 11 si 12 februarie, Taurii vor fi persoane dificile, concentrate pe problemele de sanatate (migrene, enervari, anxietate, furie indreptata cuiva anume etc.) sau pe conflictele de munca si activitatea zilnica de care nu se pot detasa.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro