Horoscop saptamanal Scorpion 28 – 03 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (28 – 03 Iunie 2016)

În ziua de 28 mai, continuă să se consolideze un aspect astral conturat din 27 mai cu privire statutul personal al nativilor din Scorpion, și, de la caz la caz cu privire la afacerile, procesele, dușmăniile sau căsniciile acestora, motiv pentru care unii încep să nu se simtă bine.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

În funcție de vârstă, de natura problemei care se ridică pentru fiecare persoană în parte, se poate vorbi de spaimă, de exasperare, de revoltă. Pentru unii, poate fi vorba de reeditarea sau continuarea, la alt nivel, a unor conflicte care s-au declanșat în a doua parte a lunii februarie 2016, pentru alții aceste evenimente, care le răscolesc întreaga existență, abia acum se concretizează.

Între 29 și 30 mai, tranzitul blând dar modest al Luni prin casa a V-a nu poate să concureze cu impactul pe care îl are, din 27 mai a.c., revenirea planetei Marte, guvernatorul Scorpionilor, în semnul lor natal, alături de influxurile recent intratei, în aceiași zodie, a Lunii Negre. Astfel că, disponibilitatea spre duioșie, sentimente, poezie, armonie va fi limitată drastic de acest cuplu nou format.

Între 31 mai și 1 iunie, unii nativi vor da dovadă de ambiție sau de un spirit refractar care, exhibat la locul de muncă, le va crea antipatii sau va provoca reproșuri. Stare de spirit agitată, comportament gata de ripostă. Pe acest fond psihic, reacțiile organice la stres, oboseală, foame, contradicții, iau aspectul unor crize migrenoase sau a unor pusee de febră trecătoare. Perioadă total neindicată pentru a se aborda subiecte delicate sau cu risc sporit de a degenera într-un conflict deschis.

Între 2 și 3 iunie, pe casa a VII-a, se așează o predispoziție astrală care poate provoca sentimente negative care, la rândul lor, să stea la baza unor idei, inițiative, afirmații sau comportamente ostile, rigide. Nota generală este de neînțelegere parțial sau total a unei situații, de cramponare, de limitare sau de lipsă de orizont în abordarea unei teme de discuție. Context total neindicat pentru semnarea unor acte sau pentru negocieri ce presupun suplețe și diplomație.

Sursa: Horoscop Urania

Matar.ro