Horoscop saptamanal Scorpion 27 – 04 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (27 – 04 Martie 2016)

Efectele tranzitului Lunii prin casa a XII-a, din dimineata zilei de 27 februarie, se pot resimti in plan psihic (oboseala, plictiseala, exasperare, lipsa de rabdare) dar motivele par a fi cele ce tin de un dialog deficitar, de o relatie subreda la locul de munca, de degradarea generala a climatului in institutia unde lucreaza.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Intre 27 februarie (dupa ora 13 -14) si pana pe 29 februarie, Luna se va afla in sectorul lor natal si va reprezenta, fie si discret, o sustinere astrala pentru acesti nativi care vor putea extrage, din relatia Lunii cu planeta Marte (si ea in tranzit pe ultimele grade ale zodiei lor) si planetele din Pesti, tot felul de impulsuri si sugestii menite sa dea imaginatiei lor o efervescenta speciala, deseori utila, creatoare prin felul in care decid sa abordeze situatia de viata cu care se confrunta sau pe care o manipuleaza in chip avantajos.

Cel mai puternic, vor functiona ambitia si dibacia. Intre 1 si 3 martie (pana la ora 12), unii se pot arata neobositi in demersurile lor de a face bani, de a reglementa, prin un document oficial, un castig viitor, de a recupera un drept restant etc.

Intre 3 martie dupa-amiaza si 4 martie, Scorpionii devin susceptibili, neincrezatori, analitici, verificand date, informatii, stiri, opinii, judecati si strategii de o suta de ori inainte de a se baza pe ele intr-un rationament ulterior sau in luarea unei decizii.

Un context vulnerabil, plin de neprevazut se contureaza in preajma zilelor de 4/5 martie, cand nativii pot fi fortati de imprejurari sa aiba initiative dintre cele mai stranii. Multi, straini de adevaratele motive care stau la baza acelei optiuni, nu vor intelege ca acestia se afla la o „ananghie” pe care incearca sa o demonteze sau sa o atenueze prin strategii de protejare (in principal a averii, a familiei, a patrimoniului, etc.).

Sursa: Horoscop Urania

 

Originals