Horoscop saptamanal Scorpion 23 – 29 Ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (23 – 29 Ianuarie 2016)

Luna Plina in Leu. O Venus cumpatata.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Pe 23 ianuarie, o oarecare armonie interioara poate functiona in chip benefic pentru acesti nativi care isi pot gasi, pentru moment, pacea interioara sau, macar, calmul necesar pentru a se ocupa de chestiunile delicate care, altadata, ori de cate ori le rasareau in minte, ii scoteau din sarite. Acum, au rabdarea necesara pentru a le analiza dar si subtilitatea mentala pentru a le rezolva.

 Marte, Guvernatorul lor nocturn, se afla in domiciliu, adica in Scorpion si, de aici, lucreaza in beneficiul nativilor. Nu la capacitate maxima si nu tot timpul pentru ca, de exemplu, pe 24 si 25 ianuarie, el va deveni punctul de scurgere al tensiunilor provocate de opozitia Luna/Soare, pe semnele zodiacale divergente Leu/Varsator.
Aceasta functie de „paratraznet” va functiona in chip diferit, de la nativ la nativ, in functie de varsta, miza a momentului, context social in care acela evolueaza.
Luna Plina din 24 ianuarie va „lovi” casa familiei, bazata pe rudenie de sange, si casa ridicarii in rang. In ambele locuri, va produce tulburari, mai mari sau mai mici, dupa cum e starea personala si sociala a fiecarui Scorpion.
Marte va prelua aceste influxuri „ascunzandu-le” la nivelul subconstientului; astfel, Luna Plina va fi resimtita de catre Scorpioni prin intermediul acestui tampon care va atenua impactul evenimentelor asupra individului.
Intre 26 si 28 ianuarie, se pot isca nedumeriri si nelamuriri cu privire la o serie de persoane – prietenii la catarama de pe vremuri – care au disparut din peisaj sau care prezinta un grad sporit de risc pentru imagine (si nu numai) daca ar fi pastrate in cercul de afini. Dar cum sa se realizeze cat mai diplomatic aceasta indepartare a lor?! La fel se pune problema si in cazul relatiilor sentimentale.
Pe 29 ianuarie se anunta o perioada de hotarari si razgandiri, un fel de „calibrari” psihice fata de evenimente si/sau consecintele lor.
Avon