Horoscop saptamanal Scorpion 21 – 27 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (21 – 27 Mai 2016)

Pe 21 mai, Luna se va afla in sectorul lor zodiacal natal si le va induce o anume subtilitate sau rafinament si abilitate in felul de a se purta, de a actiona sau e a vorbi. Dar, in aceasta zi, Luna Neagra va intra in Scorpion, zodie in care va sta pana pe 14 februarie 2017, timp in care va permite metamorfoze si crize interioare de identitate, de constiinta si le va pune la incercare rezistenta organismului.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Este inceputul unei perioade grele. Rolul Lunii Negre in casa I a personalitatii acestor nativi va fi sporit, dupa 27 mai, cand Marte, Guvernatorul Scorpionilor, se va intoarce in acest semn, pe care l-a tranzitat cu ceva timp in urma, pe fondul unei ample si indelungate miscari aparent retrograde, in care va ramane pana pe 30 iunie, urmand sa paraseasca definitiv zodia Scorpionului pe 2 august a.c.

Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), faza de Luna Plina va viza casa banilor din munca proprie, aducand o posibila schimbare de statut salarial sau de context legal ori juridic, ca o consecinta a unor masuri legislative ce-i vizeaza personal ori privesc, intr-un context mai larg, institutia in care activeaza.

Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), relatiile parteneriale devin mai active, asta si pe fondul revenirii la miscarea directa a planetei Mercur, aflate in casa a VII-a, care, la randul ei, beneficiaza de relatiile armonice cu celelalte planete ce tranziteaza semnele de Pamant, permitandu-le astfel, nativilor, sa fie pragmatici, abili, mercantili chiar, incapatanati, prudenti si secretosi cu toate problemele personale.

Pe 24 mai, Venus, Micul Benefic, va intra in casa avantajelor materiale si a beneficiilor primite de la persoane si institutii.

Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, se contureaza mici furtuni in familia din care provin ori schimburi de cuvinte pe fondul unor surprize – deloc placute – pe care unele rude le fac nativilor.

Sursa: Horoscop Urania

Dasha