Horoscop saptamanal Scorpion 20 – 26 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (20 – 26 Februarie 2016)

Pentru acesti nativi functioneaza, spre deosebire de alte zodii, dictonul: „noaptea e un sfetnic bun”, nu atat pe ideea unui rastimp in care spiritele agitate isi pot gasi linistea cat, mai ales, datorita unui interesant trigon regal pe semne de Apa care se construiesti intre o Luna puternica, in domiciliu, in Rac, Marte, la randul lui, in domiciliu, in Scorpion si planetele din Pesti, dintre care Neptun e si el, in domiciliu.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Aceasta configuratie, sporita de magnetismul specific noptii, le poate induce Scorpionilor vise premonitorii, stari telepatice, flash-uri care isi proiecteaza lumina revelatoare peste secvente de viata tulburi, intuitii. Gandurile lor se rostuiesc rapid, gratie acestei perspicacitati amplificate de tranzitele de care vorbim, de o imaginatie fecunda si de o verva spirituala extrem de productiva nu doar intr-un plan practic ci si intr-unul sufletesc, emotional, artistic, creativ, sentimental.

Restul zilei de 20 februarie (dupa ora 4 – 5 dimineata) pana pe 24 februarie, ii pune, chiar impotriva vointei lor, in prim-planul atentiei publice prin exercitarea profesiei, a functiei sau a unei misiuni liber asumate. Unora, aceasta provocare, s-ar putea sa le placa, tocmai pentru ca le permite etalarea unor calitati personale, in momente speciale.

Din 22 februarie dupa-amiaza si pana pe 24 februarie, Scorpionii ar trebui sa fie atenti la ceea ce se intampla cu prietenii lor, cu o persoana draga, cu copiii lor. Este vremea Lunii Pline in Fecioara care dezvaluie sau care permite rezolvarea, aparent ca de la sine, a unor situatii confuze care, direct sau indirect, ii vizeaza si pe ei. Nu e un moment al fericirii ci mai degraba unul al observatiei atente si al concluziilor necesare.

Pe 25 si 26 februarie, Scorpionii se retrag in cutia lor de rezonanta, se odihnesc, se linistesc, se distanteaza de provocari si agitatia sterila pentru a face calcule si strategii.

Sursa: Horoscop Urania

Originals