Horoscop saptamanal Scorpion 18 – 24 Iunie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (18 – 24 Iunie 2016)

Intre 18 si 20 iunie (pana la ora 14), preocuparile banesti sau avantajele materiale pot deveni sun motiv de preocupare, de discutii, consultari si oscilatii in a lua o decizie, pe fondul unor informatii contradictorii.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Agitatia interioara sau exterioara este sporita de faza Lunii Pline din ziua de 20 iunie care va solicita din plin axa celor doua case ale banilor. In plus, in aceiasi zi, se va manifesta si opozitia Mercur/Saturn, la grad perfect, pe directia acelorasi case, aducand nuante astrale si, implicit, ipostaze, concrete, speciale: unele vor spori nesiguranta, altele vor intensifica latura blocajelor interdictiilor sau neputintelor personale de a rezolva o problema baneasca, mai ales daca, in joc, va intra o institutie ori va interveni o chestiune de lege si legalitate care va intarzia sau va conditiona rezolvarea respectiva. Pe aceasta directie sunt de asteptat notificari si schimb de documente.

Intre 20 iunie dupa-amiaza si 22 iunie, comunicarea va fi deficitara. Scorpionii nu vor avea chef de vorba si nici de marturisiri fiind concentrati pe problemele personale. De aceea, toate formele de examinare a cunostintelor sau calitatilor profesionale vor fi grevate de acest aspect care nu le va permite o afirmare deplina, drept pentru care nu vor fi convingatori. Mai avantajate sunt probele scrise, disciplinele exacte sau cele care se bazeaza pe memorizare unde nativii se pot achita onorabil.

Din 18 iunie se vor confrunta, timp de o luna, probleme de constiinta, de gasire a identitatii si de reevaluare a „radacinilor” (familie, educatie, traditie, limba, obiceiuri, religie, apartenenta la un loc geografic, etc.).

Intre 23 si 24 iunie, reactia Scorpionilor fata de unele rude va fi neobisnuita, acestia reusind sa surprinda sau sa lase fara replica pe cineva apropiat in fata felului in care inteleg (sau nu inteleg) o situatie de familie.

Pe 24 iunie unii vor fi tentati sa aiba o initiativa. Indiferent de natura provocarii si de solutiile care le trec prin minte, toate initiativele vor fi gresite ca premisa si total neindicate pentru a li se da curs.

Sursa: Horoscop Urania

Originals