Horoscop saptamanal Scorpion 16 – 22 ianuarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (16 – 22 ianuarie 2016)

În ziua de 16 ianuarie, mulți nativi se vor purta agresiv argumentând că ar fi fost jigniți, atacați, puși în situații critice. De fapt, va fi vorba doar de o reacții exagerate, disproporționate și de un fel de a fi bănuitor și acuzator, fără temei.

Horoscop saptamanal Scorpion

Horoscop saptamanal Scorpion

Felul lor de a răspunde unor solicitări firești, mai ales la locul de muncă, îi vor scoate din sărite, în orice moment. Nici chiar efortul lor de a se tempera nu le vine în ajutor. De aici, tensiune nervoasă, presiune psihică, explozii comportamentale. Pe acest fond interior răscolit, Scorpionii pot avea tot felul de inițiative proaste. A nu se purta discuții în contradictoriu cu persoane importante în viața lor pe care să le regrete mai târziu.

Între 17 și 19 ianuarie dimineața, duși de valul influxurilor astrale, Scorpionii vor manifesta tendința de a-și pune mintea cu oricine și pentru orice aspect neimportant. Zile în care nativii trebuie să stea departe de partenerii de afaceri, de negocieri. În viața conjugală însă „distanța” nu va ajuta la nimic.

Între 19 și 21 ianuarie după-amiaza, spiritul speculativ va pune stăpânire pe ei, împingându-i să ia în calcul tot felul de soluții de moment din categoria „artificiilor”, subterfugiilor sau al „strecurării” pe lângă lege. Firește, sfatul astrologului este să nu cadă în păcat.

Între 21 ianuarie (după-amiaza) și 22 ianuarie îi încearcă tot felul de doruri, nostalgii și amintiri. Pot deveni sentimentali, dispuși să cedeze în chestiunile sufletești de dragul cuiva sau de a reînnoda o legătură mai veche, de a reedita o experiență sexuală sau o plăcere a simțurilor (o petrecere, un chef, o beție etc.), având ca substrat nevoia lor interioară de compensare.

Din 20 ianuarie, Soarele va traversa casa IV-a, aducând în prim-planul atenției lor problemele de familie, averea sau forța legăturilor de rudenie.

Sursa: Horoscop Urania

Avon