Horoscop saptamanal Scorpion 16 – 22 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (16 – 22 Aprilie 2016)

16 aprilie, zi de lupta, zi de afirmare, si, in ciuda opozitiilor, poate, zi de succes. Moment de afirmare a personalitatii, perioada in care orgoliul si vanitatea guverneaza psihicul Scorpionilor, stand la originea multor spuse si facute.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Atentie totusi, ca dinspre o alta axa, cea a sanatatii si a relatiilor de munca, vin mesaje astrale alarmante, cu precadere in timpul serii, cand nativii se pot confrunta cu stari de nervozitate exacerbata, cu migrene, care pot explica starile explozive de comportament. In acest rastimp nu luati decizii si, mai ales, nu le puneti in aplicare.

Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24’), predomina, ca forma de activitate, intalnire cu un scop precis, cultivarea acelor relatii personale sau oficiale care pot fi – acum sau in viitor – utile lor, tatonarile in vederea unor regrupari de forte sau punerea la punct a unor proiecte cu miza organizatorica (sedinte, intruniri, discutii de principiu, etc.). Relatiile afective sunt date uitarii in aceasta perioada si, poate ca, e mai bine sa fie asa, pentru ca, astfel, se elimina riscul unor certuri sau despartiri care-i pandesc, la tot pasul, sau al unor cheltuieli inutile.

Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, nativii cauta sa se linisteasca. Stresul ultimelor zile ii obliga sa „reduca turatia”. De aceea, vor prefera sa nu se mai gandeasca la cele intamplate ori la ce va sa vina. Mai ales ca, unora, organismul le va da mesaje organice ce se pot traduce prin agitatie, puse de hipertensiune, circulatie periferica defectuoasa.

Pe 19 aprilie, dupa-amiaza, Soarele va intra in zodia Taur, respectiv in casa parteneriatelor, si va pune premizele altor situatii cu „greutate specifica mare”, prima incercare de acest fel neintarziind sa apara, pentru ca, pe 22 aprilie, se va produce faza de Luna Plina in Scorpion, in semnul lor zodiacal natal, care va marca prima borna in evolutia lor, pentru urmatorul an.

Sursa: Horoscop Urania

Originals