Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 Mai 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (14 – 20 Mai 2016)

 In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), mai bine zis, in timpul noptii si al diminetii acestei zile, nativii se vor incarca cu energie sau, tot rumegand situatia cu care se confrunta, vor reusi sa se mobilizeze pentru a trece la fapte, adica la lupta.
Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Dar, toate acestea se vor petrece la nivelul mintii, al proceselor rationale si, poate, al sufletului, in masura in care ei vor permite emotiilor si sentimentelor sa-i controleze sau sa-i influenteze.

Intre 14 mai dimineata si 16 mai (pana la ora 19:33), Scorpionii vor incerca sa se foloseasca de relatiile si fostele prietenii pentru a reglementa ceva din viata si activitatea lor curenta. Intentia lor se va lovi de multe refuzuri sau replieri diplomatice.
Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, nativii vor trai izolati de restul lumii, ca intr-un acvariu. Nemultumiti de viata, chinuiti de intrebari, hartuiti de probleme, vor dori liniste, calm, refugiul in inactivitate. In acest rastimp, vor incerca sa se gandeasca la ei si sa-si evalueze situatia.
Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, Luna va strabate sectorul lor zodiacal natal si le va da intuitii, le va rafina sensibilitatile extrasenzioriale, ii va face telepati si intuitivi. Depinde si de gradul evolutiei lor spirituale, felul in care vor transforma in beneficiu, acest transfer neconventional de informatie, din astral. In aceasta etapa, Luna va scoate in evidenta contradictiile dintr-un cuplu de curand constituit, incompatibilitatile in cuplurile mai vechi, incapacitatea de a dialoga. Tinand cont de tot acest context astral cat si de faptul ca Mercur, planeta negocierii, a profitului si a schimbului de idei este in prezent retrograda, este de luat in calcul, o amanare a acestor demersuri. Daca se vor grabi, vor rata o ocazie sau vor complica, dramatic, o realitate.
Avon