Horoscop saptamanal Scorpion 09 – 15 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (09 – 15 Iulie 2016)

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), intalnirile si dialogurile cu prietenii sau cunoscutii, de care nativii sunt legati prin interese si scopuri comune, iau aspectul „aranjamentelor”.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Se adjudeca competente, se aloca responsabilitati, se castiga sau se acorda incredere cuiva etc. In acest context, Scorpionii pot fi strategii din umbra sau conducatorii care nu se sfiesc sa iasa in fata. Depinde de varsta, de locul si rolul lor in acel grup, in societate, in profesie, etc. Parcimoniosi vor fi, acesti nativi, chiar si cu sentimentele lor; ipostaza nu este noua, dar ea reflecta preocuparile de moment ale nativilor care sunt concentratie pe alte secvente existentiale decat cele afective. Iubitii/iubitele lor se vor simti uitate, neglijate, parasite si le vor reprosa ca sunt sacrificate.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, nativii se retrag in carapacea lor, mediteaza la „rece”, se odihnesc, se calmeaza, se reorienteaza in functie de presiunile exterioare ale momentului, de urgenta sau gravitatea unor evenimente. Deloc vorbareti, ostili marturisirilor, ei observa si asteapta.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), provocarile sunt prea mari pentru a mai ramane in espectativa. Cel mai important aspect se contureaza insa pe casa a X-a a ridicarii in rang, a imaginii publice sau a functiei, unde se inregistreaza, o schimbare de vibratie, prin intrarea planetelor Mercur si Venus in Leu, in acest locas care devine subiect major pentru Scorpioni. Teoretic, este vorba de o doza de noroc, de specularea unor ipostaze in care nativii se pot afirma sau pot „manipula” interesele unui grup ori sentimentele unui colectiv. Dar, exista si cealalta ipostaza, creata din adversitatile astrale de pe axa Scorpion/Leu, care vor da o nota fulminanta, dramatica, intensa, teatrala a evenimentelor pe care le vor genera.

In dupa-amiaza zilei de 15 iulie nativii vor incerca sa faca ordine in finantele personale.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro