Horoscop saptamanal Scorpion 06 – 12 Februarie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (06 – 12 Februarie 2016)

6 Februarie nu ii face pe nativi comunicativi dimpotriva, ei vor fi excesivi de circumspecti fata de orice detaliu personal si, in general, vor fi ostili oricarei pierderi de timp in discutii inutile.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

In fapt, ei nu prea vor avea chef sa asculte pe nimeni si vor fi concentrati pe chestiunile lor de viata curenta. Se mai pot concentra pe un subiect de interes personal, pentru a carui lamurire, rascolesc arhive intregi de documentatie in cautarea unui argument temeinic, legal, care le poate sustine, ulterior, o argumentatie.

Factorul astral care domina intreaga harta astrala a perioadei cuprinse intre 6 si 12 februarie este cuadratura dintre Marte in Scorpion, si Soarele aflat in tranzit prin Varsator, cu un varf al acestei vibratii puternice si periculoase intre 7 si 8 februarie, cand cele doua planete se vor afla in cuadratura chiar cu faza de Luna Noua. Aceasta etapa va opera intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11), intervenind in relatiile de familie, in sentimentele dintre rude, in interesele lor materiale sau in statutul patrimonial al nativului.

Intre 9 si 11 februarie (pana la ora 12) se pot intoarce, uneori cu un sentiment de vinovatie, dar cel mai adesea cu duiosie sau tandrete catre persoanele dragi lor pe care considera ca le-au neglijat in vartejul evenimentelor care i-au luat pe sus. Moment de corespondenta sentimentala si de apropiere afectiva. Uneori, vor simti chiar nevoia de a se reabilita in fata unor prieteni pe care i-au suparat.

Intre 11 si 12 februarie, Scorpionii vor fi nemultumiti la tot pasul de ceea ce se intampla la locul de munca, fie ca sunt angajati, fie ca sunt sefi sau patroni. Nativii pot presimti, cu acel „al 6-lea simt”, cine comploteaza impotriva lor. Rastimp al ostilitatii nedisimulate si al reprosurilor directe dar si al tensiunilor nervoase si al „iesirilor” temperamentale.

Sursa: Horoscop Urania

Originals