Horoscop saptamanal Scorpion 05 – 11 Martie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (05 – 11 Martie 2016)

Atitudinea discreta, rezervata, „secretoasa”, adoptata de nativi pe 5 martie, pana spre ora 19, este justificata de o serie de banuieli pe care doresc sa si le rezolve, de o serie de intentii pe care nu doresc sa le dezvaluie si, in general, nu prea au chef sa stea de vorba cu nimeni.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Intre 5 martie dupa-amiaza si 7 martie, multe se pot petrece in viata lor, pe o filiera ce conduc spre parinti, rude apropiate, „batranii din familie” sau, pe o alta directie, spre casa, gospodaria si/sau patrimoniul lor. Nu toate evenimentele, desi au un aer inedit, de surpriza, de noutate, sunt neplacute.

Nota generala va fi una deconcertanta, ei nestiind sa inteleaga directia de evolutie a unei situatii, semnificatia unei informatii ori a unui avertisment.

Intre 8 si 9 martie, cei mai vizati de tranzitele astrale sunt cei tineri, adolescentii sau „maturii inca tineri”. Pentru acestia, viata afectiva, aventura, erotismul capata proportii „epice”. Pentru unii, curiozitatea va fi factorul declansator al deciziilor de moment, pentru altii, frustrarile mai vechi. Unii se vor „ineca” in supararile mai vechi, altii, mai puternici, vor incerca sa inoate, sa atinga pamantul ferm care sa le dea echilibru.

Sa nu va mirati daca, in ciuda faptului ca apartin unui semn Fix, Scorpionii se vor lasa dusi de valul simturilor fara sa opuna nici o rezistenta: e vremea descoperirilor de sine, e vremea regasirilor parteneriale, e vremea greselilor fatale, e vremea neroziilor adolescentine, chiar daca vinovatul nu mai are 16 ani. Perioada exceptionala, de iluminare pentru artisti, creatori, filosofi, extrasenzoriali.

Pe 10 si 11 martie, nativii se pot confrunta cu situatii enervante, din categoria „stupizeniilor” la locul de munca. Desi nu cuvintele sau informatiile vor fi cele responsabile de aceste disfunctii, este bine ca limbajul, afirmatiile si continutul chiar al unei banale conversatii sa fie supravegheat.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro