Horoscop saptamanal Scorpion 02 – 08 Iulie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Scorpion (02 – 08 Iulie 2016)

Între 2 și 3 iulie (până la ora 16:20′), calcule și consultări cu privire la administrarea unor bunuri, la valorificarea unor active, la plasamentele inteligente ale unui patrimoniu sau a unei sume de bani.

Horoscop Saptamanal Scorpion

Horoscop Saptamanal Scorpion

Între 3 iulie (după-amiaza) și 5 iulie (până la ora 18:30′), lumea ideilor, a convingerilor va fi din plin alimentată de vibrațiile fazei de Lună Nouă din 4 iulie, care va aduce o bogăție de sugestii și impulsuri astrale, ca o ploaie binefăcătoare peste un teren însetat. Scorpionii se vor simți bine pe fondul mai multor trigoane regale pe semne zodiacale de Apă, care le vor da energia mentală și forța psihică necesară să purceadă la demersuri, să o ia de la capăt, să modifice un drum de viață și mai ales, să facă pașii necesari pentru renaștere interioară ori chiar exterioară, în plan social sau profesional. Teoretic, vor fi avantajate de acest tranzit toate categoriile: tinerii și maturii, femeile și bărbații, cei cu o viață socială intensă și cei care trăiesc mai retras, pragmaticii dar și artiștii.

Pe acest segment, și 7 și 8 iulie, deopotrivă, vor reprezenta, cu mici nuanțe astrale noi și diferite, un potențial de transformare și „îmbăiere” în sugestii și de profit spiritual. Între seara zilei de 5 și 7 iulie, în suita celor descrise mai sus, se pot contura evenimente esențiale, cu impact pentru cariera lor sau pentru postura publică. Nu vor fi niște ipostaze confortabile, dar Scorpionii, îmbibați de multiplele energii astrale ale momentului, vor dovedi rezistență la stres și combativitate.

Pe 7 și 8 iulie, de partea lor va fi o combinație subtilă dar temeinică între Marte și Venus, care va atrage un strop de noroc sau le va permite să transforme o etapă dificilă într-una favorabilă lor.

Pe 8 iulie, Scorpionii vor trage linie și vor aduna: cu cine merg mai departe, pe cine se pot baza, cine trebuie îndepărtat din cercul de prieteni, cine trebuie cultivat, în cine pot avea încredere ș.a.m.d. Vi se pare cam cinică atitudinea? Nu. Este doar o foarte lucidă analiză a relațiilor din actuala etapă de viață pe care Scorpionii o vor face în maniera lor.

Sursa: Horoscop Urania

Elefant.ro