Horoscop saptamanal Sagetator 26 – 01 Aprilie 2016 (horoscop urania)

Horoscop Urania – Horoscop Saptamanal Sagetator (26 – 01 Aprilie 2016)

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, se va instaura o perioada in care Sagetatorii vor intra la ganduri. Hipercritici, hiperatenti, acesti nativi vor sfarsi, impinsi de specificul tranzitelor din aceasta perioada, prin a deveni banuitori.

Horoscop Saptamanal Sagetator

Horoscop Saptamanal Sagetator

Orice rationament fac, orice concluzie trag, ceva le va parea lor suspect, rod al unei actiuni ascunse, a carei motivatie le scapa. De aici o neliniste greu de explicat, o stare de nesiguranta, de neincredere va putea pune stapanire, pe unii.

Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), nativii insa isi vor regasi cheful de viata si, tot ceea ce li se parea, pana mai ieri, suspect, le apare acum, pe un fond sufletesc si psihic eliberat de neguri, insignifiant, naiv ori lipsit de pericol pentru ei. Perioada de recuperare fizica, de forma excelenta pentru a aborda problemele pe care le-au amanat pentru momentul cand se vor simti in stare sa duca lucrurile la bun sfarsit. Acum, iata, acel moment a venit iar ei, au energia fizica si starea de spirit necesara ca sa reziste la stres, la oboseala, la neplacerile inerente „treburilor murdare” din gospodarie (curatenie in pod, in pivnita, in garaj, in casa de la tara, reparatii ce perturba modul de viata casnic, etc.).

Dar, Sagetatorii vor avea si disponibilitatea interioara pentru a face curatenie in relatiile viciate de interese si conflicte din familia lor ori de a pune lucrurile la punct, la locul de munca, in viata publica, in responsabilitatile lor socio-profesionale. Intre 30 martie seara si 1 aprilie, domina preocuparile banesti, cotidiene dar si unele stridente in relatiile unele cunostinte care le complica viata cu pretentiile sau capriciile lor.

Totusi, in ciuda acestui peisaj astral favorabil lor, in preajma zilei de 26 martie, sectoarele vietii de familie si cel al ridicarii in rang, vor fi supuse incercarilor. In functie de varsta si de plasament social, unele pot fi, chiar, majore.

Sursa: Horoscop Urania

kalapod.ro